Dag 2 år 2 – Kära målsnöre

Målsnöret är min allra bästa vän som ligger på bordet bredvid sängen. Varje morgon när jag stiger upp håller jag det runt midjan och känner av hur pass det sitter åt – eller ännu hellre INTE sitter åt 🙂

Jag kan inte ha snöret fast monterat runt midjan, som en del av mina itrim-kompisar, för jag får skav av det mot ett födelsemärke.

Igår morse fanns det tyvärr inget ”överlapp” att skryta om, så jag fick en ordentlig tankeställare. Dag att avsluta sommaren, skulle man kunna säga. Jag tränade ett pass på itrim, åt väldigt många nävar grönsaker och kände mig ganska duktig. Det dock blev lite pyssel med att få ihop 10.047 steg eftersom det var Dressyrfinal från OS och därmed några timmars TV-tittande.

En annan bra måttstock är mina supersmå kläder! Jag har för första gången i vuxen ålder handlat både ett par byxor och en skjorta i storlek 38.

Skjorta från Massimo Dutti i stl 38

Det finns så mycket känsla i den här skjortan. Jag och min syster var nämligen på Barcelona-resa före min itrim-resa. Då vi  besökte Massimo Dutti-butiken vid Las Ramblas fanns det förstås absolut INGENTING som ens var möjligt att prova. I juli 2012 kunde jag välja och vraka på rean i butiken vid Norrmalmstorg och fick med mig den här ljuvliga tunna skjortan till kanonpris. Jag älskar den verkligen – den är symbolen för att kunna gå rakryggad i butiken och möta de tjusiga smala expediterna utan en tanke på om de funderade på vad jag hade där att göra och varför jag inte höll på Almia/Pagelle.

Under eftermiddagen har jag handlat för att bjuda vänner på middag. Höll ett ögonblick på att falla i en gammal fälla – ”Det blir sista sommarmiddagen, så låt oss fläska på ordentligt”, men jag hejdade mig i tid. Återkommer om menyn i morgon. Nu är dags för en långpromenad med lilla hunden 🙂

Lämna en kommentar

Under Hälsa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s