Dag 3 år 2 – Gäster med gester

Hade en liten middagsbjudning för att tacka syster, svåger och vänner för deras insatser på mitt 50-årskalas. Det var en svår balansgång att bestämma menyn. Jag ville att det skulle vara festligt och ”tacksamt” samtidigt som jag inte hade lust att förstöra för mig själv i onödan. Tror dock att jag hittade en hyfsat bra kompromiss.

Det serverades  ugnsgrönsaker (palsternacka, morot, rödlök, vitlök och potatis), kolgrillad kalkonfilé, pås-sallad och favoritsåsen som består av mini-fraiche, light-getost och färsk timjan. Fruktsallad till efterrätt med Minikeso och vaniljvisp (serverade var för sig så att man kunde välja att blanda dem, som jag, eller att låta bli den ena eller båda). För hugade spekulanter fanns faktiskt chips hemma. Själv höll  jag mig till Grissini.

Det superfestliga fick dryckerna stå för, även här med valmöjligheter.

Det har dock blivit alldeles för få steg i dag, det bli sorgligt att fylla i min itrimgrupps-utmaning på Google Docs i morgon 😦  Men i mitt nya liv ingår även att överleva att inte göra allt ”by the book” och att klara ett snedsteg utan att falla ned i en avgrundsdjup grop.

Tidigare under dag kände jag lite nostalgli, när jag tog med mig en BAR som lunch på en hästtävling och mindes samma ställe för precis ett år sedan. Då var det en stor bedrift att som nybliven itrimmare överleva den tävlingsdagen med en bar och en shake på VLCD dvs Very Low Calory Diet.

Säger Godnatt iförd mina stl 38-byxor och rödrutiga julklappsskjortan i stl 40 🙂

4 kommentarer

Under Hälsa

4 svar till “Dag 3 år 2 – Gäster med gester

  1. Stina Alexandersson

    Tack för perfekt mat till mig som inte heller vill äta eller dricka onödiga kalorier. Du var såååå fin i din snygga skjorta och tajta byxor. Vi kanske kan dela garderob när det bär av till The Bi g Apple??

    • Härligt att höra:) Jäpp, ju mindre vi bär med oss till New York desto mer kan vi bära med oss hem. Är övertygad om att shopping är toppenmotion!

  2. Susanne Boije Fredlund

    Vad du är duktig heja heja jag ryser när jag läser din blogg för att du är så duktig!

    Hälsningar Susanne Boije Fredlund

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s