Dag 4 år 2 – Motionera lite, lite mera

Hmmm, skrapade alltså bara ihop 8055 steg igår, så det fick bli ordentligt skärpning idag!

Å andra sidan är det bara en av fyra dagar sedan den 1 juni som jag inte går över 10.000 steg. Har nog faktiskt varit ganska duktig, trots allt.

När det gäller andra sommarpåhitt har det blivit 2 kulor glass, samt chokladen från en chokladdoppad mjukglass. Där blev jag otroligt nöjd med mig själv som helt sonika slängde hela bägaren med mjukglass när jag gnagt av det smaskiga chokladhöjet:)

Mjukglassen i Kungsträdgården på min födelsedag, före chokladgnagning

Vin har varit den stora sommarutmaningen. Min föresats att bara ha ½-flaskor hemma och inga Bag-in-box grusades direkt efter dotterns studentmottagning då det blev en del ”rester”. Saken blev inte ett dugg bättre av mitt 50-årsfirande,  varken vid festtillfället eller på själva födelsedagen. Men, återigen – kan man sköta det mesta så funkar det att göra en eller annan utsvävning.

Väljer att tolka namnet som ”lite Zinfandel” och inte som ”lite synd”…

Det ordnade sig fint med vardagsmotionen. Jag hängde med dottern på en ridtur – hon på sin häst och jag med apostlahästarna – och kan därmed slå mig till ro nu i soffan framför en DVD.

Lämna en kommentar

Under Hälsa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s