Dag 5. 2XL har läsare!!!

Jag är så glad! Slog upp bloggen på förmiddagen för att skriva och fick se visningsstatistiken. Igår hade min lilla 2XLblog 128 visningar! Det är ju knappt några som vet att den finns ännu och så är det redan så många som vill läsa – superkul!

Travbana för hästar och för mig

Började som vanligt dagen med att prova målsnöret runt midjan. Idag var det iallfall ett liiitet överlapp, så gårdagens skärpning (tonfisksallad till lunch och kycklingdito till middag, samt 10120 steg) gjorde susen på direkten. Jag sprang minsann också, en liten snutt på sådär 100 steg, när jag gjorde sällskap med dotter och häst igår kväll. Man får vara nöjd med det lilla man åstadkommer när det gäller stora och svåra saker:

 • Det GICK att lära sig rocka rockring, trots det totala mentala motståndet mot att göra något där skratten från retsamma ungar på skolgården i lågstadiet ringer i öronen.
 • Sedan i juni har jag ihärdigt tränat på att göra armhävningar… Nöjd nu med 10 på knä och tre riktiga (om än rätt korta 😉

Ser fram emot löparskolan som ska starta på itrim i höst. Vid 50 års ålder ska jag ta mej tusan lära mig att springa!

Tog en promenad till itrim och ett träningspass efter frukost. Senare på dagen var det hästaktivitet igen, så hittills är jag uppe i 15663 steg 🙂

8 kommentarer

Under Hälsa

8 svar till “Dag 5. 2XL har läsare!!!

 1. Silvana

  Hej Jenny kul med Bloggen!!Kram

 2. Sofia Heurlin

  Hej Jenny.
  Ska bli kul att följa din blogg. Hejaheja!
  Sofia

 3. Gun Sirenius

  Det hör med stegen tror jag också på minst 10000 men helst 15000 per dag….så kul att följa din blogg

  • Håller absolut med dig Gun- ju fler desto bättre;) Men en viktig ingrediens i kampen för att lyckas ändra min livsstil har varit att kunna tycka att det är OK att göra ”tillräckligt bra” och att inte bryta ihop och ge upp om jag inte gör det perfekt.

 4. Lena Ritzén Jonsson

  Hej Jenny!
  Viken fantastisk resa du gjort! Själv har jag gjort samma sak vilket betyder 24 kg lättare och har just avslutat mitt andra år och håller viktan där jag vill ha den, det är så härligt. Jag ser fram emot att läsa din bok. Hälsningar
  Lena (arbetskamrat med din syster)
  Lena

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s