Det är du som var i tidningen va?

Så jättekul att många har sett min artikel, som var med i M Magasin i sommarnumret, och dessutom mailar, Facebookar eller kommer fram på träningen och berättar att de gillade den 🙂

Det var två hela uppslag med rubriken ”Min 22 kilos viktrevolution”, med utdrag ur min berättelse om det första året, då jag gick ner 22 kg mellan 9 augusti och 21 november och sedan fortsatte att hålla vikten (när artikeln skrevs var det ca 5 månader- idag är det ganska exakt 9 månader och ytterligare 2 kg ned ) 🙂

Egentligen var det först när mina 15 veckor med viktnedgång var över som det lite jobbigare började med att hålla fast vid de goda motionsvanorna och att våga börja äta vanlig mat. Då tittade det ena efter det andra hjärnspöket fram…

Artikel i M Magasin 9 juli 2012

5 kommentarer

Under Hälsa

5 svar till “Det är du som var i tidningen va?

 1. Johanna Åberg

  Du har all rätt att vara riktigt stolt över dig själv! Du är en verklig förebild för dem som vill gå ner i vikt, då du lyckats med det de flesta inte gör; att hålla vikten! Att du dessutom har en sund inställning och tillåter dig själv att njuta av god mat tror jag kan ge många den inspiration och styrka många behöver! Det du gjort och fortfarande gör är fantastiskt! Fortsätt dela med dig! Du är grym! 🙂

 2. Hanna

  Hej! Vilken bra blogg – precis en sådan här har jag letat efter för att få lite inspiration i min egen viktresa! Jag har Itrimmat sedan 2008 men på sista året dessvärre ballat ur lite och ska nu gå ner 10-15 kg fram till nyår. Kul med lite inspiration som sagt, och läsa om någon som har/har haft liknande utmaningar…

  Keep up the good work! 🙂 /Hanna

  • Åh, vad roligt att höra att du gillar den – tack för att du berättar! Hoppas att kunna fortsätta att inspirera 🙂 Som du kanske sett jobbar jag även på att få ut en bok om Det Första Året.
   Hör av dig igen om hur det går, vettja – massor av Lycka Till!/Jenny

 3. Ping: Vikt och hälsa: Så mycket bättre | 2xlblog – Om vikt och hälsa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s