Änglahänder

En av gårdagens höjdpunter var en massagebehandling av Ingrid ”Änglahänder”. Så himla härligt! Tidigare har jag sällan besökt en massör eftersom jag haft väldigt delade känslor inför att låta någon klämma på mina degiga kroppsdelar…

På Mariehamns Äventyrsbads SPA för några år sedan var det dock helt OK – där var det nästan kolmörkt 😉

Appropå degiga kroppsdelar så får jag nu viss kritik för att jag är för hård att luta mig emot t ex i soffan, men de som klagar är ändå väldigt nöjda med annat som förändrats, så det kan de leva med!

Helt OK att inte längre vara Lussebulledeg

Ingrid kommenterade förresten det jag själv precis hade upptäckt; skinnet börjar nu så smått gå ihop 🙂 Tänk att det ändå var möjligt!

5 kommentarer

Under Hälsa

5 svar till “Änglahänder

  1. Kicki

    Vilken pingla!

  2. Tack Anonym. :)Det har varit en hel del projekt pe5 bdoert, det e4r bl a de4rff6r det e4r se5 tyst pe5 bloggen. Allra senast har jag trixat ihop ett bidrag till te4vlingen pe5 Kemi Seriefestival. Och se5 ska det ju bli ett nytt nr av Ink snart.Jag fe5r visa upp lite he4r och locka tillbaks mina le4sare, ff6rhoppningsvis.

  3. Stellar work there everyone. I’ll keep on reading.

  4. I could watch Schindler’s List and still be happy after reading this.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s