Schyssta klubben

Jag har sagt det förut, men säger det igen 🙂

Itrim Täby håller på att bli mitt nya Espresso House! Ett ställe där man, förutom att träna och få hälsorådgivning, kan mysa i soffan, träffa folk och umgås! Här tror jag till och med att en rätt så rejäl bit av framgången ligger.

Att befinna sig i en positivt miljö, där glada leenden och omtanke och ett bekräftande Hej från personalen – alltid med ditt namn! – skapar en härlig känsla av att vara igenkänd och uppmärksammad och ger kraft att kämpa med de många utmaningarna 🙂

  • Häromdagen slog jag mig ner i en fåtölj efter träningen och kom att tala med en annan itrimmare som satt och väntade på att bli hämtad. Vi började prata om boken hon hade i knät och förlorade oss totalt i New York, med några små utvikningar kring dagens träningspass. En riktigt trevlig pratstund med många fina tips inför min resa i oktober.
  • En av mina gamla onsdagsgruppkompisar är hårfrisörska, en annan är sjuksköterska och en tredje ingenjör. Jag gläder mig åt hur vi med med det gemensamma intresset att ta hand om vår hälsa, har funnit nya vänner och även helt andra beröringspunkter, t ex tips om förstärkning av de grå hårslingorna, utbyte av erfarenheter av Cavalier King Charles Spanielns beteende och kanske t o m en PRAO-plats till sonen…

Det känns som att ha förmånen att tillhöra Schyssta klubben.

Även i träningen är det vänligt och välvillig. Alltid ett glatt Hejsan!, ofta inspiration från dem som lärt sig  nya rörelser på stepbrädan och inte minst att de gamle kan hjälpa nykomlingar tillrätta.

Det har även hänt att någon gamling omtänksamt ”skvallrat” för personalen om en lite vilsen nying, så att de genast kan komma och peta en aning på utförandet av en rörelse så att den bygger upp kroppen istället för att slita på den.

Jag blir så glad av denna gemenskap och tillhörighet. Att var sedd och igenkänd,  omgiven av vänliga och välvilliga, glada och uppmuntrande människor ger styrkan att jobba vidare.

Upphittat: Kokta, skalade ägg (på Ica Rösjöhallens salladsbuffé)

2 kommentarer

Under Hälsa, Mental träning, Motion

2 svar till “Schyssta klubben

  1. Ulrika

    Vilket fint inlägg! Vi är så glada för att du och fler med dig känner denna stämning på vårt gemensamms center 🙂 Trevlig helg! och tack för gapskrattet när jag läste ditt inlägg om mig på facebook. Ett gott skratt förlänger livet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s