Jag är beroende

Två märkliga saker har jag blivit helt beroende av:

  • Quinoa & Havregröt (nog bland det sista jag skulle ha fantiserat om för ett år sedan 🙂 Perfekt konsistens, russin i under hela tillagningen. Skuttar upp ur sängen för att få äta det till frukost. Låter helt galet eller hur;)
  • Hallon med Keso och hackade hasselnötter. Tyärr så finns det en till härhemma som är tokig i hasselnötter och som inte lever under samma restriktioner på antalet (5) som sin moder. Därför går det inte att i förväg se fram emot denna kombination – det kan vara helt slut på hasselnötter även om det fanns en full påse igår…

Min lilla kompis Wii Fit är en annan trevlig följeslagare. För den oinvigde kan berättas att Wii är en sk spelkonsol och att Wii Fit kan beskrivas som ett Fitness-spel och träningsredskap, som enligt sig själv ”fokuserar på underhållning och seriös träning”.

Jag använder mig huvudsakligen av funktionen Body Test som våg – har ingen personvåg, vilket jag är väldigt nöjd med. Det är lite kringligare att dra igång ett ”TV-spel” än att i tid och otid hoppa upp på en våg. Anledningen till att jag överhuvudtaget väger mig utöver vid hälsorådgivning och gruppmöten på Itrim är att jag älskar statistik och diagram 🙂

En då väldigt rund Jenny-”Mii-figur” såg dagens ljus redan när jag började på Itrim i augusti, så att jag kunde få en viktkurva från scratch.

20120915-100509.jpg

Lila Mii förstås 🙂

;

Checkar av då och då att jag håller mig på rätt spår, alltså under 76 kg. Igår var jag, som jag skrev lite orolig för att flera dagar utan träning skulle ställa till det. Tvingade mig därför vid 23:30, när hunden somnat och inte vill promenera mer, att få ihop mina 10.000 steg med ett ganska många varv runt matbordet 🙂

20120915-100520.jpg

Det verkar lugnt idag…

;

Lämna en kommentar

Under Hälsa, Mental träning, Motion, Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s