Het Chili måste vara hälsosam

Chilin blev helt ljuvlig!!!
Den borde vara alldeles fantastisk för figuren också eftersom den var så otroligt mustig och smakrik att vi proppade i oss så mycket av själva köttgrytan att det inte fanns något utrymme för kolhydratstinna tillbehör:)

20120930-205347.jpg
Slut!!
Ytterligare en positiv effekt av 7 vitlöksklyftor, 1/2 dl jalapenos, ett par matskedare chili och tre spanska pepparfrukter är att det som aldrig förr krävs en rejäl kvällspromenad. De som befinner sig i kryddmolnet behöver en nypa frisk luft 🙂

Lämna en kommentar

Under Hälsa, Mental träning, Motion, vikt, Viktminskning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s