Stöd och uppmuntran från vikt -iga vänner

Sedan jag började på Itrim har jag fått en hel hög nya vänner. Precis sådana som man behöver som stöd under ett påfrestande och arbetsam viktminskningsarbete!

Jag är dessutom lyckligt försedd med massor av goa ”IRL-vänner” och familj som stöttat och uppmuntrat för X-tonde gången i ordningen och som med växande förvåning sett att mina Jojo-fasoner fick en ände till slut 🙂

Party med bästa vännerna

Födelsedagsparty med nästan alla de bästa vännerna

När jag sedan började blogga på 2xlblog och även lade till den som en Facebooksida uppdagades en helt ny värld av spännande bekantskaper. Jag är överväldigad av och djupt tacksam för alla fina kommentarer och så mycket intresse och uppskattning för det jag skriver. För mig är det även helt fascinerande av att få ta del av så skiftande människoöden runt om i landet.

 • Så mycket drömmar, önskningar och kämparglöd!
 • Så mycket uppfinningsrikedom och generositet!
 • Så mycket empati och välvilja för varandras strävan!

Här är några av mina nya ”bloggvänner” med olika liv, olika stil på bloggarna, med dagliga uppdateringar, glimtar från vardagen, från framgång, medgång och motgång, med värme och humor. Med massor av inspiration som jag tackar för:

Bokenhanna ”Att läsa är att leva – en blogg om böcker och annat nödvändigt”. Våra beröringspunkter är många, bl a: Hästar, böcker, vikt, resor… Hanna är gullig nog att ta sig tid att läsa mitt manus till boken om mitt första år från 2XL till 38/40.

Fröken Danielsson ”Från moderkaka till mammakex” är precis som det låter, en blogg om en mammas förvandling från ankunge till svan.En blogg om viktnedgång, hälsa och föräldraskap men framförallt är det en blogg om att se humorn i varje unik situation. Petra skriver med glimten i ögat även om riktigt jobbiga saker.

Lizas Gastric Bypass Blogg.  Liza har jag ofta refererat till som inspirationskälla när det gäller att komma igång med löpning. Liza bloggar om sitt hittills 40 kg lättare liv efter en Gastric Bypassoperation i jaunuari 2012.

12 kommentarer

Under Hälsa, Mental träning, Motion, Uncategorized, vikt, Viktminskning

12 svar till “Stöd och uppmuntran från vikt -iga vänner

 1. EllinorO

  Vilket fint inlägg! Ska in och titta på bloggarna med. Lisas läser jag ju redan

 2. bokenhanna

  Tack för länkning 🙂

 3. sarasundqvist

  Jag tycker att du skriver så bra! Så härligt språk. 🙂

 4. LizasGastricbypass

  Hjärtligt tack för länkningen och de värmande orden!:-) Jag är jätteglad att även jag lyckats inspirera!

 5. Hej såg vi följer samma blogg (Emma) eller ja jag har följt länge innan jag tog ett breajk, glad att hon funnit dig för det gjorde att jag fann dig med 🙂
  Vilken resa du gjort och då har jag inte läst hälften ens, stort grattis till din kämpa glöd 🙂
  Nu ska jag läsa vidare och inspireras än mer
  So long
  Snöflickan Sara

 6. Ja, bloggvärlden är en häftig värld! Stort grattis till din enorma viktminskning!

  kram, pernilla be

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s