När tårar blir till svett

Denna morgon var rent gräslig. Det är ingen idé att jag berättar vad som hände för ni kommer
1) inte tro mig
2) skratta rått
Hur som helst kändes planen att träna som ett mycket uselt alternativ. Jag pallrade mig fick iväg och körde ett någorlunda engagerat pass. (Gladde mig åt att se skärmarna för Activio på väggarna-nu är det nära tills det är igång ‘hemma hos mig’ i Täby.)
Sedan for f…n i mig av ren frustration över eländet och jag ägnade lunchen åt att SPRINGA och fixade under min 300-100-300 runda 700 steg löpning i rad utan att stanna!!

20121008-131105.jpg
Pustar ut på köksgolvet:)

5 kommentarer

Under Hälsa, livskvalitet, Mental träning, Motion, vikt, Viktminskning

5 svar till “När tårar blir till svett

 1. LizasGastricbypass

  Fan vad du är bäst!!! Du ser glad ut med 🙂 Ta inte ut dig för mkt nu bara 🙂

 2. bokenhanna

  Bra kämpat!!!

 3. Ännu en löpare på G ser jag 🙂 Räknar du stegen när du springer? Det är riktigt bra sätt. Jag minns själv mina första rundor då jag sprang och räknade till 60 och sen gick jag lika länge. Är man ihärdig ger det snabbt resultat. Om man tränar på att springa 3 gg/vecka utvecklas man i en bra takt.

  Kram, Pernilla be

  • Jäpp! Kör med samma strategi 😃 har gått från 50-50 till 300-100. Målet är 1 km utan stopp före jul. Dagens 700 steg var en bra ‘lägeskoll’ också. Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s