New York here we come!

New York

Kl 10:25 lyfter SAS-planet med mig och min syster ombord för en resa till New York. En fantastisk vecka, som vi båda fått i present från våra underbara föräldrar 🙂

Jag kommer att leva som jag lär och vara 100% närvarande i New York, så jag passar på tillfället att bjuda er alla några smakprov på hur jag hade det för precis ett år sedan. Varje dag kl. 16:00 kommer ett nytt inlägg från samma period 2011, dvs precis i övergången mellan de 12 veckorna med måltidsersättningar och det otroligt skrämmande att börja äta vanlig mat igen…

Det ska bli så spännande att uppleva New York tillsamman med Stina. Det är 6:e gången i ordningen vi gör en resa tillsammans för att fira att någon av oss fyllt jämnt. Senast var vi i Barcelona i september 2010 och såg ut som nedan (jag +24 kg) …

Kanske kan jag inte hålla mig från att lägga upp något spontant… Men annars ses vi igen ”på riktigt” lördag 27 oktober:)

Ha det gott!

Cavabaren på Feixenet

Cava-baren på Feixenet. Mycket provning var det…

Luz de Gaz – bästa tapasstället

6 kommentarer

Under Hälsa, livskvalitet, Mental träning, Motion, Uncategorized, vikt, Viktminskning

6 svar till “New York here we come!

  1. Åh va roligt! Hoppas ni får det jätteroligt! Jag längtar tills du kommer hem och skriver om det 🙂 Kram

  2. Hihi ja, efter två graviditeter och viktnedgång behöver mina skinkor all hjälp för att få lite liv. 😀

  3. Ha det fantastiskt roligt!

  4. Cribba

    Trevlig resa!! =)

  5. Så härligt att få resa så med sin syrra.
    Hoppas ni får fantastiskt roligt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s