2XL för ett år sedan – 22/10 2011

New York

18/10-25/10 är jag i New York. Jag kommer att leva som jag lär och vara 100% där, så jag passar på tillfället att ge er några smakprov på hur jag hade det för precis ett år sedan. Varje dag kommer ett nytt inlägg från samma period 2011, dvs precis i övergången mellan de 12 veckorna med måltidsersättningar och det otroligt skrämmande Att Börja Äta Vanlig Mat igen…

22 Oct – Dag 74 (10 dagar kvar)

Har varit hos Katrin och klippt mig! Det känns som att av de försvunna 16 kilona har minst 1 kg utgjorts av avramlat hår. Att kapa en del av det på längden och få upp lite volym var alltså helt nödvändigt.

Jag är verkligen jättenöjd med resultatet. Lite mer fluffig frisyr passar bättre till den nya, långa, smala Jenny:)

Jag har fortsatt att shoppa idag: också! Kroppsuppfattningen är helt vriden, inte konstigt när det gått så fort…

Vid jeanshyllan på Flash stod jag och botaniserade högst okunnigt. Expediten kom till undsättning och bedömde min storlek till 40…!?!?!
Äh, lägg av sa jag!
Jamen ta 42 då, sa hon. 
OK, jag provade och JÄPP!!! 42 var det som gällde.
Lyckade även få med mig en tjock tröja i Medium, samt två fina koftor och ett SKÄRP!

Av misstag råkade jag vara utan mat i 5½ timme – det var inte bra:( Medan soppan värmdes kastade jag formligen i mig en halv mellanmålsbar. Nu vet jag att det faktiskt går att klara av även tokhunger utan att behöva äta en smörgås eller en driva ostskivor eller liknande! 🙂  En nyttig erfarenhet alltså.

På  kvällen var det Itrim-möte med gruppen och Ulrika och först vägning förstås:

  • Vågen visade 81.3 kg dvs minus 16.2 kg!
  • BMI är 24.8
  • Fett 30.8 kg – jag har alltså tappat 13.7 kg RENT FETT, fy vad läskigt (eller hjälp vad bra!)
14 kg fett

14 kg fett är väck!

Med mindre än två veckor kvar på Low Calorie Diet gäller det, säger Ulrika, att jobba på stenhårt och ta bort så mycket som bara är möjligt, genom att dricka mycket och motionera mycket!

Det förstås blir svårare att gå ner när man ska börja med projektet att vänja sig vid att äta vanlig mat igen.

1 kommentar

Under Hälsa, livskvalitet, Matmissbruk, Mental träning, Motion, Uncategorized, vikt, Viktminskning

Ett svar till “2XL för ett år sedan – 22/10 2011

  1. Så häftig känsla att ändå kunna handla kläder i normala storlekar.
    Bra inlägg idag för jag har själv ren bläää dag så blev glad att läsa här.
    Nu bytte jag till wp för fler undra om följa knappar osv så WordPress är nya hemmet 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s