Hemma igen, med lite mer vikt

Tack alla underbara, gulliga läsare för att ni läst, gillat och kommenterat inläggen även då jag varit borta. Jag lyckades bara komma åt Internet från min mobil på Starbuck´s Coffee, så det fanns inte tid att läsa och svara. I morgon ska jag kolla ordentligt och självklart skriva några USA-inlägg.

Nej, jag tror inte att jag har gått upp speciellt mycket, målsnöret går i alla fall runt och väga mig tänker jag inte göra förrän på tisdag, då jag träffar Ulrika på Itrim. Det jag syftade på i rubriken var packningen som var ca 6 kilo tyngre vid invägningen på Newark-flygplatsen än förra torsdagen på Arlanda 😉

Väskan innehöll bl a den mest underbara klänning i Cashemere-ull! Speciellt underbart är att jag hittade klänningen i en GAP-butik i början av veckan och det var kärlek vid första ögonkastet 🙂 Provade det enda exemplar som fanns kvar (Large) och den var FÖR STOR!! Ägnade sedan rätt ordentligt med tid åt att jaga i andra butiker innan jag ramlade på det sista ex:et. Höll nästan andan när jag kollade storleken och blev ett enda stort leende när den var i Medium och dessutom nedsatt med 20 dollar!

GAP klänning i Medium

Kommer förstås att visa bild på klänningen med strumpor, skor och andra tillbehör vid något senare tillfälle;)

Det är fortfarande, efter nu 11 månader ”i mål”, mycket märkligt att jag kan gå in i en vanlig butik och:

1) hitta något som är tillräckligt stort

2) upptäcka att största storleken är FÖR STOR

3) köpa ett tunt, stickat plagg…

En annan intressant upplevelse var att handla underkläder på ”Victoria’s Secret” – självklart mest till dottern, men jag vågade t o m köpa en del till mig själv. Utan att ens prova… 🙂

Victorias Secret

Victoria’ s Secret – mest presenter men lite till mig också:)

Några andra snabba noteringar:

  • Jag satte mig, utan att tveka, mellan två personer där det fanns en plats ledig på tunnelbanan, utan att fundera på om det verkligen fanns tillräckligt med utrymme för mig!
  • Vi gick ca 20-25000 steg varje dag – jag hade inte ont i fötterna en enda gång!
  • Det var ljuvligt att komma hem till en tallrik 0,5% naturell yoghurt med dinkelmüsli!

Ha en skön lördagskväll – själv har jag mitt dumma nöt tagit på mig att jobba på en dressyrtävling fram till ca 22:00, men det är säkert bra för att få tillbaka rätt dygnsrytm 🙂

7 kommentarer

Under Hälsa, livskvalitet, Matmissbruk, Mental träning, Motion, Uncategorized, vikt, Viktminskning

7 svar till “Hemma igen, med lite mer vikt

  1. Kul att du är tillbaka och att du uppenbarligen haft det bra! 🙂

  2. Härligt att höra att du verkar haft det bra 🙂

  3. Cribba

    Välkommen hem igen 🙂 Ser framemot att få ta del av alla motiverande inlägg 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s