Feta bilder och heta bilder

Här kommer, efter önskemål av bl a Ellinor , en liten samling ‘fulbilder’.

Jag har fått leta igenom säkert 50 pappersbildskuvert och 4 album för att få fram dem. Inte så förvånande när jag med säkerhet vet att jag så gott jag kunde höll mig undan för kameror redan som 8-åring.

Nu ångrar jag verkligen att jag inte tog riktiga ‘före- bilder’ som många viktkämpar har, men jag tror att jag helt enkelt tyckte att det var alltför skämmigt och obehagligt. Det fanns en hemsk magbild från första Itrimveckan, men den har på ett magiskt vis försvunnit, troligen vid mobilbyte.

Tips till alla som kämpar med viktnedgång: ta mycket bilder!! Det är grymt peppande OM man skulle hamna i en svacka. För att inte tala om hur bra de är att ha OM man skulle börja slira efter att ha nått målet.

Längst ned finns även rykande färska bilder, bl a på New York-inköpen:)

1990

1991

1993

1993

1996

1996

Segling troligen 1999

Troligen 1999

2010

2010

Det här var nog den färskaste jag lyckats fastna på förutom ”FÖRE-bilden” uppe till höger på sidan.

Och nu över till dagens modellande:

Bästa stövlarna och koftan

Bästa stövlarna och koftan

Tröja och jacka från Uniqloe New York

Tröja och jacka från Uniqloe New York. Byxor från Flash och de nya Tamaris-bootsen

Klänning från GAP New York

Klänning från GAP New York

Små kläder

19-åringen rensade garderoben – var bara tvungen att prova lite av hennes 38:or 🙂

19 kommentarer

Under Hälsa, livskvalitet, Matmissbruk, Mental träning, Motion, Uncategorized, vikt, Viktminskning

19 svar till “Feta bilder och heta bilder

 1. wow! Du är verkligen kanonsnygg! Läckra klädinköp! Själv har jag precis shopat loss hos min hovleverantör bonprix 😉

 2. Du riktigt strålar på de undre bilderna. Och du är riktigt fin på de övre med!

 3. Mkt läckra kläder på jättefina dig!

 4. Ja jösses vilken skillnad:) Snackas om supersnygg!! Håller med dig om att det är bra att ta bilder i mängder. Det peppar och man kan verkligen se hur man ser ut och se sina framsteg.
  Tack för att du delar med dig:)
  kram

 5. Nu vet jag inte om jag drömt eller bara har dåligt minne eller om jag bara inte kan hitta det:) Har jag frågat dig om du vill bli länkad på min blogg och bli presenterar? Om jag inte gjort det, så skull jag ha gjort det, om jag har gjort det så vore jag glad om du svarade igen;-)
  Minnet mitt är inte alltid det bästa, tyvärr. Skulle gärna vilja tipsa alla om dig. Du är så inspirerande:)
  Ursäkta mitt strul…
  Kram

 6. Tjoho!

  Tycker du inte bara ska prova utan även behålla de där 38:orna-skitsnyggt!!

 7. Kan bara säga: HELT FANTASTISKT!!
  Du är verkligen super snygg 🙂

 8. Stor och imponerande skillnad! Härligt! 🙂 Jag har också väldigt få förebilder. Jag tog aldrig några ordentliga bilder (i underkläder t.ex.) innan jag började gå ner i vikt, utan har bara några bilder som folk runtomkring mig tvingat mig att vara med på. Hade jag fått börja om från början hade jag tagit jättemånga bilder. Det är väldigt peppande att se före- och efterbilder!

 9. Well put, sir, well put. I’ll certnialy make note of that.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s