Svettig Smurf stretchar

Äntligen! Kunde träna igen 🙂

Jag körde förstås med Activio – pulsmätaren- för att ha koll på att jag inte gick ut för hårt så här första gången på länge, men det var svårt.

Och det här är Lottas fel 😉 Jag antog hennes utmaning inför Nyår på hennes jätteroliga och fina blogg I jakten på kalorier! Inte mer än rätt eftersom jag i min tur har utmanat A inför Nyår…
Lotta la upp bild på den Nyårsklänning som hon har beställt och var dessutom så jättegullig och letade upp en till mig också!

Så nu gör vi ett ryck och kämpar på ordentligt så vi blir snyggast tänkbara på 4 veckor.

Mina fokusområden är bak och armar, så jag bad Gunilla på Itrim om lite specialövningar för att jobba med musklerna utan att slita för mycket på knäna (som Schmidt i härliga TV-serien New Girl, som gör knäböj med kettlebells för att få en läcker rumpa).
Kände mig  lite som en Smurf på Pulspasset- det var nämligen rätt många fler än jag som tränade i Itrim-tröja:)

20121119-145235.jpg

En svettig Smurf stretchar.

Kändes som en extra klok idé  att stretcha efter ett träningsuppehåll. Jag vet- man ska! Men det har suttit långt inne: Det tar ju tid! Och jag var ju klar med träningen redan! Vilka korkade tankar.

20121119-155540.jpg

Det var riktigt mysigt att komma till Itrim och träffa en massa träningskompisar och Ulrika, Madeleine, Gunilla och Anna! Jag känner mig så hemma, så väl mottagen. Det är skön stämning, glad och välkomnande.
Jag känner igen känslan från scoutläger i ungdomen, från en del stall och vissa speciella projekt – gemenskapen kring ett mål som man tillsammans kämpar för! Det gör inget att blir allt fler som tränar i Smurftröja 🙂

20121119-211108.jpg

Viktigaste korten: Itrim, Espresso House, Körkort, Bankkort

10 kommentarer

Under livskvalitet, Matmissbruk, Mental träning, Motion, Uncategorized, vikt, Viktminskning

10 svar till “Svettig Smurf stretchar

 1. Fick du några bra tips på rumpövningar?

  • JA, det verkar vara utfall som gäller, men det passar inte mina knän. Försöker nu typ ”bakut-sparkar” och ”hunden” i knästående. Och så en grej på stepbräda, som också blir lite som en bakutspark, Svårt att beskriva 😉 Och inget att se i verkligheten 😉 Vi kan väl höra om inte ”Tanten goes fit” kan visa nå´t i bild!?

 2. Kul bild!
  Jag har *host* aldrig stretchat…

 3. Jag tänkte på det där med träning och att förändra kroppen och jag måste säga att där slår styrketräning cardioträning med hästlängder!
  När jag började så hittade jag detta på nätet http://stayfittn.blogspot.se/2012/01/traningsprogram-viktminskning.html

  Jag var väldigt tveksam först, skulle jag följa en ung vältränad tjejs träningsupplägg? Kände mig nästan lite dum. Men herrejävlar vad det förändrade kroppen! Dom vikter hon anger kunde jag ju drömma om men jag skaffade en anteckningsbok och började på min nivå.
  Det finns ett inlägg hos henne om hur jag förändrades från Dec-feb. Nu tycker jag att jag ser otränad ut på efterbilden men då var det stort.
  http://stayfittn.blogspot.se/2012/02/viktminskning.html

  Så det jag vill säga är – styrketräna mera!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s