Till er alla En Riktigt God Jul!

En riktigt vit och vacker julafton fick vi i Stockholm – precis lagom mycket snö och alldeles lagom kallt!

Lagom mycket snö och alldeles lagom kallt!

Jag var ute i tröskor och morgonrock och petade bort snön från ljusslingan. Kanske inte jättesmart  – vad löjlig man skulle se ut om man halkade.. 😉

Här har vi ätit god mat i rimliga mängder och t o m hunnit med en kort och en längre promenad före Kalle Anka, respektive före middagen.

Karl-Bertil pågår precis och därefter kommer julklapparna att delas ut. Då brukar även godis och goda drycker dyka upp, så vi får väl se hur lössläppt jag tänker vara 😉 Godis, som tidigare sagt, inga problem – däremot lär mumsigt rödvin och en ostbit eller två slinka ned.

Men då får jag ju chansen att praktisera något slags normalläge – inte betrakta det som en grop utan som ett naturligt julfirande som jag bestämt mig för och kan stå för inför mig själv! Så det så!

20121222-075410.jpg

Skojjar bara – tog bilden tidigt på morgonen!

Även om det inte blivit ens 236 steg kan det vara bra att skriva upp. När man slår ihop en hel månad har det nog jämnat ut sig, eller… Det brukar inte vara så illa som det eventuellt kan kännas, bara man tar sig en titt på helheten.

Vad som än varit – i morgon är en ny dag!

 

9 kommentarer

Under Hälsa, livskvalitet, Matmissbruk, Mental träning, Motion, Recept, Uncategorized, vikt, Viktminskning

9 svar till “Till er alla En Riktigt God Jul!

  1. Ankan

    God fortsättning, hoppas att du njöt av vin och ost igår, det är du värd.

  2. God fortsättning! Hur menar du att du gör när du skriver upp stegen? Skriver d varje dag? Berätta gärna mera! Håller med dig angående osten, jag gav bort all ost som blevöver..har svårt att stå emot den..!

    • Jäpp! Jag skriver upp varje dag i ett Google Docs typ Excelark. Kollar stegrääknaaren på kvällen och ksriver in och nollställer den innan jag lägger den blredvid sängen. Så summeras stegen hela tiden och jag kan se ett snitt, så t ex när jag var så himla sjuk efter New York-resan och inte orkade lyfta ett finger knappt, så skrev jag upp även 2500 och 3600 steg och så. När jag sen blev frisk såg jag hela tiden vad jag behövde kämpa mig över för att komma upp på åtminstone 8000 steg i snitt för månaden, så jag kunde få en handdduk från Itrim 🙂 Så larvig är jag 🙂 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s