Nu så är det jul igen, jultomten myser…

Just det! Dag 2 av vårt traditionella tredagarsjulfirande pågår för fullt.

Juldagen tillbringar vi hos min syster med familj. Det är sista året vi har övervägande tonåringar i det gänget – 2013 blir våra små barn 24, 20, 20 och 16! En ny epok att se fram emot med glädje och tillförsikt, en frisk och fräsch kropp, ork och entusiasm.

1993. Den ena blivande 20-åringen ser sin första gran

1993. Den ena blivande 20-åringen ser sin första gran

Vad sådär en 25 kilo gör, inte bara för den fysiska, utan även för den mentala hälsan! Jag är rätt säker på att jag hade haft helt andra tankar om barnens uttåg ur tonåren om jag inte tagit tag i mig själv sommaren 2011 och gjort något åt min förfallande kropp och slokande själ.

OM det blev många praliner igår och kanske t o m en färd ner i något slags matdepp kanske det kan funka att gå undan, ta några djupa andetag, prioritera tankarna på SIG SJÄLV en stund och klättra upp på banan igen… Banan kanske är lite ojämn och lätturspårad som en Brio träjärnväg och kanske kommer det loket att ha slut på de små AAA-batterierna inför viadukten, men det kan laddas upp om man bestämmer sig. Kanske inte just idag, men om ett litet tag 🙂

1993. Den blivande 24-åringen.

1993. Den blivande 24-åringen.

Ha en skön Juldagskväll!

 

2 kommentarer

Under Hälsa, livskvalitet, Matmissbruk, Mental träning, Motion, Recept, Uncategorized, vikt, Viktminskning

2 svar till “Nu så är det jul igen, jultomten myser…

  1. Hoppas ni haft det bra! Själv har jag faktiskt druckit ett glas vin. Kändes oerhört lyxigt! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s