Gott Nytt År 2013 – med stor tacksamhet och glädje

2010

98 kg i 2XL-shorts.

Så närmar sig 2012 års sista timmar… 

 • Med tacksamhet och glädje ser jag tillbaka på året som gått och konstaterar att vi trots ordentligt med elände under 2012, nu är en frisk och stark familj – alla fyra människor och tre djur 🙂
 • Jag är tacksam för att jag haft mod och fått möjlighet att ägna mig åt att skriva och att jag därigenom även fått chansen att lära känna så många fantastiska människor – ER!!
 • Min tacksamhet är även stor över att jag inte längre  gömmer minst halva min kropp bakom en mur för att våga vara med på kort.

Jag har istället haft hur kul som helst framför kameran, på träning, i klädbutiker och ”ute på lokal” hela det här året!

Klänningen som jag beställde till Nyårsfirandet inte var tillräckligt snygg och fick åka tillbaka.  Istället tar jag en enkel gammal svart och så låtsas  jag att jag har den här suveräna utstyrseln på mig även i kväll 🙂

Berns Salonger nov 2011 Reportage i Expressen dec 2012

Berns Salonger nov 2011. Expressen 30 dec 2012

Strax ger vi oss iväg för att fira Nyår tillsammans med goda vänner. Vi blir 12 personer i olika åldrar, ett stycke hund och en eller två katter.

Det blir mycket mumsig mat och dryck för alla utom Ann-Sofie som ska smaska på medhavd Nyårs-Bar och Nyårs-Vatten. Men jag tycker inte så synd om henne faktiskt – det är en liten del av livet som ger så fantastiskt mycket och det kommer fler nyårsaftnar, då man kan vara mer lössläppt.

Själv var jag på ”Bar-stadiet” på min dotters 18-årsdag då det firades med Cheesburgare  på Hard Rock Café. Mina föräldrars Guldbröllopsfirande samt  Kräftskiva och Julbord på lokal var övriga fester som inföll under min ”pulverperiod” 2011.

Jag är idag oerhört nöjd med att jag körde stenhårt, utan minsta avsteg och stod ut med de små försakelserna!

Times Square

”As the famous New Year’s Eve Ball descends from the flagpole atop One Times Square we express our joy and hope for the year ahead.”

Med ett stort och varmt TACK till er som följer 2xlblog, för era fina kommentarer och uppmuntrande ord önskar jag oss alla ett Underbart Nytt År 2013 och ser fram emot att träffas på bloggarna och ”in real life”! 

14 kommentarer

Under Hälsa, livskvalitet, Matmissbruk, Mental träning, Motion, Recept, Uncategorized, vikt, Viktminskning

14 svar till “Gott Nytt År 2013 – med stor tacksamhet och glädje

 1. Önskar dej ett underbart Gott Nytt 2013!
  Fortsätt att göra det du gör, för du är fantastisk att följa!
  Tack för inspirationen:)
  Kram Malin!!

 2. Anonym

  Gott nytt år till dig, du är ur snygg!! Bra jobbat med Allt ……ser fram mot ett nytt ”lunch år” med dig 😉 kramis

 3. Hoppas ni får en underbar kväll:)
  Önskar dig ett gott nytt år och jag tackar för allt som du delat med dig av.
  Kram

 4. Anonym

  Inte anonym 🙂 :))). Kram Silvana

 5. Gott Nytt inspirerande År!! Vi ses på andra sidan! 🙂

 6. Gott nytt år! Har varit roligt att följa dig och det kommer jag fortsätta med 2013! Kram!

 7. Gott Nytt År! Hoppas kvällen blir riktigt trevlig!

 8. gitsan

  Hoppas ni hade en jättetrevlig kväll och att de fyrbenta klarade av eventuella fyrverkerier och smällare. Önskar dig en bra fortsättning på 2013!

  • Det hade vi! Lilla hundis satt i min famn på balkongen och tittade på fyrverkerier. Inte ett dugg rädd, men jag har en väninnna som fick droga sin stackars hund tre dagar i rad kring nyår, så för min del får det gärna bli ett stopp på det! En riktigt bra fortsättning på 2013 till dig!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s