As-Fit!! med vingar :)

Tack så mycket för den! 😉

Tro det eller ej – men det är en vänlig och faktiskt något imponerad kommentar om min överarm- ”Mamma du har ju As-fit armar nu, men med vingar liksom” sa min kritiska supporter (vältränade ryttarinnan) Loi.

Ja, jag vet – ett lite uttjatat ämne – särskilt i jämförelse med många som tappat väldigt många fler kilon än jag. Fantastiska Linda (som på egen hand lyckats gå ner 69 kilo!!!!) har precis genomgått bukplastik för att ta bort all överskottshud, så jag gnäller INTE!

Såhär är i alla fall läget som jag hoppas att nyss återfunna simningen ska kunna hjälpa till lite med innan solen behagar återvända:

Spänner mig så jag blir blå :)

Spänner mig så jag blir blå 🙂

Och oavsett om det är vingar under armarna eller inte, så tänker jag gå i linne! Började fundera på att starta med ett träningslinne att linne-öva mig med på Pulspassen på Itrim och, så fort vädret tillåter det, på glesbefolkade platser utomhus.

Tankens kraft är ibland oväntat stark:

Ett nytt besök på Stadium och vips fanns detta plagg i träningsgarderoben. Nu har jag ju minsann redan simmat i brottarskärning, så varför inte? Och illrosa – in my dreams!! Skulle inte ens under pistolhot tagit på mig det här sommaren 2011 (eller ens 2012).

Nu har jag ju minsann redan simmat i brottarskärning, så varför inte?

Spänner mig inte ett smack 🙂

I år ska min blekfeta kropp inte bara vara o-fet. Den kommer även att vara så o- blek som är möjligt och hälsosamt för en i grunden kritvit person som bränner sig när hon sneglar på solen!

Vilka kroppsdelar vill ni inte visa? Eller har ni allesammans kommit över sån´t?

Eller är det kanske som jag i Barcelona 2010 – stå bakom en mur så bara hälften av hela kroppen syns?

19 kommentarer

Under Hälsa, livskvalitet, Matmissbruk, Mental träning, Motion, Uncategorized, vikt, Viktminskning

19 svar till “As-Fit!! med vingar :)

 1. Låren…Jag visar inte låren. Inte gärna. Jag har snyggare delar att visa och det känns inte så nödvändigt att visa låren för folk heller – som tur är!
  Men du ska alltid ha linne tycker jag! Bort med t-shirten!

 2. Min mage är inte vacker men jag jobbar på det… Den är slapp, blek & likgiltig 😉

 3. Jag tror du kommer vara alldeles fantastiskt vacker på stranden i sommar

 4. Jag räknar kallt med att folk fattar hur jag ser ut under kläderna- så jag visar mina blekfeta armar på gymmet ändå.
  En liten påminnelse till mej om vad som ska göras för att få dom tajta och snygga igen 🙂

 5. Härligt att det går så bra. Å mysigt med träningskompis.

  Lycka till med dina mål. Kul att ha något så konkret att jobba för.

  Ha det så gott!

  Blev just lite sugen på korv å mos när jag läste din rubrik. Vadå känslig….. 🙂

 6. Du är jättefin i ditt rosa linne! 🙂
  Jag ska försöka visa mig i bikini i sommar, inte i löparspåret dock 😉

 7. Du är så fin Jenny! Tack för alla peppande kommentarer i min blogg. Har tänkt på hur du står /har fötterna på din barcelona bild?

  • Tack snälla gulliga:) Ja, ser det nu… Hmm, gissar att jag försöker hitta något sätt att knöla ihop mig lite till- nåt slags ‘omvänd pose’ jämfört med den där bilden i Expressen 🙂 Intressant- kul att du uppmärksammade det! Har inte tänkt på det förrän du sa det…

 8. frokendanielsson

  Du har ju jätte fina armar, och hellre lite vingar än stoppning som fyller ut, om du förstår hur jag menar 🙂 du är hur fin som helst!
  fram till förra sommaren visade jag ingen hud alls, alltid långärmat och byxor, gissa om att det blev varmt mitt i sommaren. Nu klarar jag av att gå i linne åtminstone, låren visar jag ogärna men med ett par tunna leggins/strumpbyxor under shortsen/ klänningen så går det bra.

  Det där med färg ska jag också jobba på i sommar 🙂 Kram

  • Tack snälla, gulliga 🙂 Jo tack förstår precis 😉 Värmeutslag under bysten… Skavsår mellan låren… Skoskav av onödigt varma skor… Funderar förresten allvarligt på att köra några omgångar, typ 3*6 minuter – solarium på min vita uppenbarelse så att jag inte orsakar bländolyckor i trafiken om jag går ut i shorts o linne;)

 9. Inte hade du mycket till vingar heller:) Jag har mycket mer. Men jag ska faktiskt också börja gå i linne till sommaren. förut har det varit armarna jag inte velat visa. Men nu är det slut på dom dumheterna.
  Varför ska vi behöva skämmas för vår kropp?? Om vi slutar med det så tror jag att vi automatiskt blir snälla mot oss själva och det blir det nog mycket lättare att äta rätt och träna och få en kropp som mår bra och som man trivs med.
  Så kör på i knallrosa linne, det var supersnyggt!!
  Kram

  • Tack snälla Smula! 🙂
   Nej, jag gnäller inte 😉
   Att jag fortfarande har så mycket hook-ups på armar, rumpa och skrynklig mage handlar nog om den snedvridna självbilden tror jag. Det tog tid att fatta att den där okända typen jag råkade se i spegelbilden var jag och det tar en stund att inse att de här skavankerna är just skavanker och inte något man får skrämselhicka av om man möter mig utan heltäckande kläder

   • Du är väl den sista som skulle gnälla:)
    Men jag fattar precis vad du menar. Man kan fastna så i den felaktiga bild man har av sig själv,och inte inse heller att man kanske har förändrats.
    Tror ingen skulle reagera överhuvudtaget om dom såg dig i linne. Du är ju jättefin! Att du insett det och lämnar det heltäckande lakanet=D hemma, är ju jättebra!!
    Vi är fler som skulle behöva göra det:)
    Du är en förebild för så många! Tack!!
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s