Det finns ingen bättre dag att börja än idag

Först och främst vill jag tacka er för alla bidrag till en ärofylld milstolpe:

2xlblog som just fyllt ett halvår har under helgen passerat 2000 kommentarer! 🙂

Jag är ödmjukt tacksam för ert fantastiska engagemang. Utan kommentarer skulle bloggen vara som ett litet ynkligt pip ut i universum istället för, som jag upplever det nu;

 • en källa till inspiration för mig att skriva ännu mer
 • ett ställe där ni kan hitta stöd hos varandra
 • en plats att hämta kraft till att upprätthålla min egen livsstilsförändring.

2000 TACK!

Det märkliga som händer är att jag ibland sätter något på pränt, nästan utan att veta att jag tänker göra det. Plötsligt har jag fått motivation att genomföra det jag faktiskt bara skrivit.

Så var det med Zumban, med 2½ km på ellljusspåret och med simningen och nu har det hänt igen. Jag kommenterade nämligen häromdagen på Lottas blogg och en ”Skicka-tryckning” senare hade jag lovat mig själv att börja idag.

Börja med vad då?

Jo, med träningsprogrammet som vi fick på Balansårsträffen (den som jag i torsdags, trots en hotande latmask, pallrade mig iväg till med hjälp av min plus och minus lista).

Löpträningssschema

Så nöjd att krysset fick bli ett hjärta ❤

Det var 5 grader kallt och snöade ordentligt. Snön flyttade sig liksom bakåt för varje steg jag tog, så det var inte direkt som att springa på en välpreparerad skogsslinga. Men jag kunde ju inte gärna komma hem och skriva att jag inte hade orkat!

Jag sprang alltså hem från dagens Pulspass på Itrim, där jag gjort ett Lugnt pass som uppvärmning till löpningen. Sträckan därifrån och hem räckte dock inte riktigt till. Ringde därför hem och bad att få Chichi kopplad och levererad när jag svepte förbi för fortsatt löpning. Man får slå så många flugor i en smäll som möjligt 🙂

Måste erkänna att jag naturligtvis var oerhört frestad att skjuta upp projektet med tanke på vädret, men vad tusan;

Det finns ingen bättre dag att börja än just idag!

Halvkul väder...

Halvkul väder…

Även sonen börjar ett projekt idag; 8 veckors Cola-avvänjning med mormor som stöttande supporter, viftande med belöningen ;)Gossen ska ringa varje vardagkväll och rapportera att han klarat hela dagen utan en enda droppe Cola. Dealen är att det är OK med Cola på helgen. Man får ta det ett steg i taget…

Det finns även de i familjen som motionerar sig själva utan minsta gnäll :

Hästarna i stora hagen

Snö, jättehage och tre tjejer är toppen tycker Don Cameron

Avslutningsvis ska jag be att få göra lite reklam för att ”prenumerera” på inläggen via 2xlblogs Facebooksida. Det brukar dessutom dyka upp lite annat smått och gott på den sidan, t ex livsmedelsdebatter, recensioner, receptutbyten  etc 🙂

Nya bannern på 2xlblog på Facebook

2xlblog på Facebook

17 kommentarer

Under Hälsa, livskvalitet, Matmissbruk, Mental träning, Motion, Uncategorized, vikt, Viktminskning

17 svar till “Det finns ingen bättre dag att börja än idag

 1. Du är så härlig! Och grattis till 2000 kommentarer! 🙂

 2. Grattis! Tänk vad en kommentar kan ”ställa” till det 😉
  Du är kanon!!!

 3. Ida

  Härligt :d Grattis!!

 4. Ann-Sofie

  Kul! Grattis! Det är alltid lika spännande att se vad du har skrivit i bloggen. Massor med inspiration och det behövs! Tack!

  • Tack gulle dig 😉 Ja, det börjar bli lite spännande för mig också, hahaha… Idag hade jag ett helt annat inlägg på G, men det blev såhär 😉 Du snart får vi börja planera bikini-shoppingen för sommarens pool-side BBQ’s …

 5. Va härligt! Visst känns det extra gött i själen när man trotsat vädret! =)

 6. Snö är det bästa vädret att börja springa i – sen kan det bara bli bättre 🙂

  Hejja Jenny 🙂

 7. Hmm, får kanske tänkta till lite extra framöver när det gäller kommentarer 😉 men jag har i alla fall en ambition att from mars vara ledig varje onsdag och ägna mig åt att börja träna inför Tjejmilen. Onsdag, lördag och söndag skulle ju kunna bli joggingdagarna 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s