Kommer jag någonsin att bli behandlad som ett djur?

Igår hade jag ont i halsen och idag är det snorets tur 😦

Jag som har döpt min bok till ”Hur jag besegrade mina Hjärnspöken” tvingas nu att gå en rond med dem igen.

Jodå, de är ju i huvudsak besegrade annars hade jag inte klarat att bli viktstabil för första gången, men precis som jag skrev igår i inlägget Saved by the bell har de fulingarna alltså hittat ett nytt område att spöka på – Jajamensan! Träningen…

Men när jag fajtades som bäst med ”Perfektionism” i morse läste jag kommentarerna på det inlägget och fick hjälp att hitta rätt!

Helt suveränt hur vi kan stötta varandra!!

Broddar

Broddarna får vila från löparskorna idag

För att kunna acceptera att jag varken ska springa eller träna idag HELLER grävde jag även efter mina förmaningar till idrottande dottern som, trots att hon fyller 20 år, får tvingas av sin ömma moder att sjukskriva sig från jobb och träning när febern ger röda kinder och glasartad blick.

DÅ vet jag minsann vad som gäller för den långsiktiga hälsan!

Får också leta upp våra helt självklara sätt att vårda våra djur när de mår dåligt;

 • En hostig hund får bara gå ut kopplad och göra sina behov. Inget skuttande i skogen där inte!
 • En hängig häst tempas omedelbart och rids absolut inte om han inte är fullt frisk. Här har vi t o m ett reglemente att hålla oss till – inför tävlingar intygar vi att hästen är frisk och i tävlingskondition och inte ens varit i närheten av sjuklingar de senaste tre veckorna..
DC huvud

Frisk Don Cameron – ta i trä…

Nu är det inte fråga om den fruktade smittsamma kvarkan för min del, men jag har i allafall lyckats övertyga mig själv om att jag inte är LAT som tar det lite lugnt när jag inte är 100 på topp!

En stillsam promenad blev det efter att Aftonbladets fotograf varit på besök. Hoppas att jag bara ser blek och intressant ut på bilden som hamnar i tidningen och inte helt kass 😉

Avslutningsvis ett stort GRATTIS till min väninna som tog tjuren vid hornen för mindre än två veckor sedan och idag vägt in sig 3 kg lättare 🙂

13 kommentarer

Under Hälsa, livskvalitet, Matmissbruk, Mental träning, Motion, Uncategorized, vikt, Viktminskning

13 svar till “Kommer jag någonsin att bli behandlad som ett djur?

 1. Stina

  Du är inte ensam att måsta stå över träningen idag 😦 Jag har fått små konstiga utslag i ansiktet som kliar och svider och jag vet inte riktigt vad det är (trots gammal utbildning) Köpte ny ansiktskräm i lördags och har provat den nu sedan dess så det kan vara den…. avvaktar med krämen några dagar. Hann ett Ïntervall Flex pass igår innan klådan dök upp. Man har rätt attvil sig i form också, någon liten dag ändå 😉

 2. Åsa

  Ibland kan vila vara bra, efter ett par ”lata dagar”, då jag ägnade mig åt lite andra nyttigheter än att träna så sprang jag bättre och snabbare än någonsin. Så se du fram mot att bli frisk och kry så kommer t.o.m Zumban att gå som en dans.

 3. ankidanken

  Krya på dig 🙂

 4. eva eriksson

  ta de lugnt ngr dagar o känn att du lever

 5. Krya på dig och skicka grattis till din väninna

 6. Krya på dig! Hoppas du mår bättre snart 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s