Mår som en rutten gurka

Bläh – jag är sjuk och gnällig och eländig.

Chichi Pascha style

Bästa sällskapet för en sjuk matte

Men jag fick en glädjande rapport från ännu en väninna som nu jobbat med sin viktnedgång i drygt 6 veckor – 10 kilo är borta! GRATTIS!! 🙂

Orken räckte lagom till att fixa en mailadress och att sedan lägga upp en ny sida- Kontakt – här ovan.

En dag i soffan gav även utrymme för bloggläsande… Så härligt att hinna med att kolla runt och lämna några livstecken, även om de känns rätt ynkliga just idag 😉

Jag är så glad att ni vill följa 2xlblog och så tacksam för era kommentarer. Även om det som Maria säger ‘inte är någon tävling’ har jag lite dåligt samvete för att jag bidragit rätt ynkligt på senaste tiden.

Det finns så mycket kraft som vi kan ge varandra genom att stötta och dela med oss till varandra!

Jag har just blivit ombedd att medverka i tre inspirationskvällar på Itrim under mars-april och det gör jag med glädje. Jag delar gärna med mig av min historia med mina ups & downs eftersom jag äntligen lyckats genomföra en livsstilsförändring och inte bara ännu en studs i jojo-bantningen.

Om jag därmed kan inspirera fler till fortsatt ork att kämpa på är jag superglad!

 • Men vem tror du att du är?
 • Komma här och tro att någon vill lyssna på dig?

Så skulle förstås Jante ha ropat och troligen ha nått viss framgång med sitt försök att förminska…

MEN 2013 är året då Jante för alltid kan sluta göra sig besvär!

Detta eländiga sociala fenomen som stoppar människor från att ta cred för sina talanger och prestationer och som bara hindrar oss från att ta tag i oss själva och våra liv :(

Häng med du också och ‘ge Jante fingret’! Du är värd att må bra!

6 kommentarer

Under Hälsa, livskvalitet, Matmissbruk, Mental träning, Motion, Uncategorized, vikt, Viktminskning

6 svar till “Mår som en rutten gurka

 1. Men din stackare!!
  Krya på dej nu Jenny så kommer du igen starkare än någonsin 🙂
  Kram!

 2. Var håller dessa inspirationsträffar hus någonstans? /Eleonor

 3. Men vad söt du är Jenny! 🙂 Tack för länken! Det är klart att man ska göra vad man kan för att stötta varandra längs vägen. Det finns alldeles för mycket av motsatsen tycker jag. Människor som hela tiden ska trycka ner andra för att själva ”må bättre”, trots att de i själva verket mår så otroligt dåligt inombords. Alldeles för många fokuserar på andras fel och brister istället för att ta tag i sina egna. Det är därför som det är så skönt att läsa andras bloggar, som exempelvis din eftersom man kan känna stödet i att andra förstår hur det känns och vad man går i genom.
  Tack än en gång Jenny! Fortsätt att inspirera! 🙂 Kram! Maria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s