Älskar lördagsmorgnar – Dag 20 av min Vårstädning

Frukost till Ring så spelar vi och Melodikrysset är en vana sedan barnsben.

Marmeladmackorna hör dock till en passerad period 😉
20130420-082238.jpg

Den här veckan har träningsmässigt varit en riktig höjdare:

 • Måndag: 47 min löpning inkl 2*2 promenadpauser.
 • Tisdag: ett Medelpass på Itrim.
 • Jag lyckades vara ”ledig” i onsdags utan totalångest för att jag latade mig – helt vansinnigt att ens tänka tanken, jag vet!! Men här är ett typiskt ”hjärnspökesområde” att arbeta med, numera i ett annat skrymsle av verkligheten än det omåttliga och svart-vita ätandet.
 • Torsdagen: Jag och min väninna L sprang 5,75 km (inkl 2*2 promenad) i regnet, mestadels på skogsstig, men vi halkade även runt på en hel del kvarvarande vattentäckta isflak 🙂 Jag tillbringade natten UTAN vetekudde på höger Facius Latsius eller vad det är den heter, lårmuskeln som brukar trilskas. Tänkte inte ens på att jag hade sprungit – Tjohooo!
En liten vårflod i isflaket :)

En liten vårflod i isflaket 🙂

 • Fredag: körde jag ett Intensivpass på Itrim och hoppade jämfota upp OCH ner på en step-bräda. Jag har fortfarande inte ont i knäna – helt makalöst 🙂 🙂
 • Idag löpning sammanhängande 40 min utan promenadpaus – jag kom 5.04 km på den tiden- helt ofattbart. Jag är så himla glad att jag gav mig på den här utmaningen att steg för steg lära mig att springa 🙂
Skosnören

Nya, bästa, grymma skosnörena! 🙂

 • I morgon är det vila igen – eller rättare sagt en attans massa ”vardagsmotion” eftersom vi ska på dressyrtävling med hästen. Det brukar bli mååånga steg.

Min stora utmaning den här veckan har varit att inte fira Bokens ankomst med champagne – mitt i en Vårstädning med alko-fritt som jag är…

Jag fick en helt fantastiskt mail av en kvinna som redan hunnit läsa boken :

Nu har jag läst ut din bok .. Men puh vad många spöken du burit på. Skönt att de är bortjagade. Det är rätt kul för jag har ju gått igenom samma resa och känner så väl igen lyckan av att titta sig i spegeln och se en smal människa eller att prova kläder i det oändliga och att gå in i en affär och kunna dra på sig vad som helt. Bra jobbat! Ps. Det var flera år sedan jag läste en hel bok DS.

Så jag svävar på små moln, utan champagne!

Och så tänkte jag dela med mig av länken till en härlig ”nysläppt” matblogg som systrarna Hay tidigare haft mer inofficiell. Underbara grönsaksrecept, roliga experiment mm.

hays food truck

Hay´s Food Truck

Kolla bara här – Mums!

Hay´s Medelhavsgrönsaker

Ha en härlig fortsättning på helgen! Kram

PS. Om det är någon mer som redan hunnit läsa ”Hjärnspöken” – skriv gärna en kommentar på Boken-sidan. DS

8 kommentarer

Under Hälsa, Itrim, livskvalitet, Matmissbruk, Mental träning, Motion, Uncategorized, vikt, Viktminskning

8 svar till “Älskar lördagsmorgnar – Dag 20 av min Vårstädning

 1. Å så snygga skosnören!! 😀

 2. A

  Åh, min dröm är att skriva ner allt som har hänt mig men jag måste inse att jag har varken tid eller talang.
  Duktiga du!

 3. Ser jättegott ut!!!

 4. Tack! Kul att du gillar bloggen! Jag kollar in här också titt som tätt och blir inspirerad. Obs, har gått ner 7,5 kilo sen i november. 2,5 kilo till mål, fast det känns ärligt talat inte så viktigt längre. Jag har kört på lchf, det kanske märks lite i bloggen men jag försöker att inte göra det till en ”lchfblogg” =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s