Tre veckor av Vårstädningen avklarade

Som sagt mååånga steg blir det på dressyrtävling med hästar. Märkligt – det är ju de som ska röra sig 😉 Men det är avstånd mellan parkering och framridning och tävlingsbana och så har man glömt något och …
Så var det dags att checka av städlistan (den som inte vet vad jag håller på med och är nyfiken på min ”Vårstädning” – kolla på ”Det här är inget aprilskämt”.

Resultat efter tre veckor:

 • Varje vecka gör jag 2 Pulspass; ett Medel och ett Intensivt – 3 v Check!
 • Varje vecka springer jag 3 rundor enligt Löpskolans schema – 3 v Check!
 • Varje dag dricker jag 2 liter vatten – 3 v Check!
 • Jag äter enligt ”Handflate-metoden” och varje mål innehåller två knytnävar grönsaker/frukt/bär – 3 v Check! Ganska svårt denna vecka – fick några oregelbundna tider som t ex i fredags och var på väg att kasta ner mig i mackträsket, men jag räddade mig med just en räddningsplanka; en burk makrill i tomatsås på knäcke och en skål brysselkål, puh!
 • Jag dricker ingen alkohol före makens 50-årsdag 29 april. – 3 v Check! Svårast att hålla – en vecka med boksläppet och ett mingel på nyöppnat hotell mm.

Det har sina fördelar att vara envis som en röd gris även om omgivningen inte alltid förstår det 😉

Nu återstår alltså en vecka till ”dead-line-födelsedagen” och ytterligare ett par dagar till själva festen. Jag har ingen som helst aning om vad jag ska ha på mig, men nu är det ett sant nöje att ägna en stund här och där åt att leta kläder FÖR ALLT (nästan) FINNS I MIN STORLEK!

Häromdagen fick jag förresten ta över en jättekasse full med kläder av en väninna som gått ner nästan lika mycket som jag, men som är mycket kortare, så hennes ”tjockiskläder är lagom till lilla mig nu 🙂 Bl a två supersnygga kostymer av högsta kvalitet, riktiga ”märkeskläder”, sån´t som jag inte handlat själv de senaste 15 åren ens under ”jojo-dalar”.

Och på tisdag är det Zumba – Hurra!!

Ni som inte läst 2xlblog så länge måste få veta att jag betraktar mig som ett koordinationsmässigt totalt missfoster och på något magiskt vis lyckades missa 3 av 4 Zumbatillfällen som jag bokat in. Alltså ett ganska märkligt Hurra!! Men jag fattade ju hur kul det var när jag väl kom iväg 🙂

Hur har ni det med våren?

 • Någon som låter vårsolen locka till att överhuvudtaget komma ut på en liten kort promenad?
 • Eller kanske någon som deppar ihop totalt för att det är så kort tid kvar till Vassrugg 2013 ? Det ÄR det inte! Varje litet steg är bättre än inget alls!

Kanske det inte ens blir Beach 2013-väder förrän i augusti … Då är det ytterligare två månader att jobba med de eventuella förändringar man behöver göra för att må bra!

Och förresten är det inte just den här sommaren som är det avgörande – Det är resten av livet!

10 kommentarer

Under Hälsa, Itrim, livskvalitet, Matmissbruk, Mental träning, Motion, Uncategorized, vikt, Viktminskning

10 svar till “Tre veckor av Vårstädningen avklarade

 1. Du passat jättefint i kavaj-kombo! särskilt den ljusa, jag uppfattar färgen som syrénlila? Jättefin färg men jag tror inte jag kan ha den själv, tror jag skulle se lite död ut 🙂

 2. Åh va du var fin i dina nya lila kläder! *avis* =)
  Idag luktade det äntligen varma barr i spåret.Så uunderbart med vår!!!

 3. Stina

  Såå fina kläder och du ser toppen ut idom 🙂 Du inspirerar mig och idag har även jag köpt nytt trängsset för utejogging (Sven med) Vi ser INTE ut som kling och klang, jag lovar, men snygga e vi ❤

 4. Alltid lika inspirerande! 😀

 5. A

  Visst är det roligt när man kan gå och köpa kläder och ha mycket att välja på!
  kram kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s