Grattis !!

Itrim som fyller 10 år!

Jag är så tacksam för det stöd jag fått och får!
Engagerad personal med genuin utbildning och starkt intresse för sitt jobb och för oss kunder!

 • Alltid lika trevliga, glada och välkomnande när man kliver in genom dörren.
 • Alltid peppande, förstående och kloka ‘bollplank’.
 • Alltid inspirerande och lyhörda, även då man någon gång vill vara ifred och inte få tips på träningen
 • Jag hade aldrig klarat det här utan er, så ett stort varm Tack och Grattis på 10-årsjubileumet!

  20130501-092216.jpg

  1 kommentar

  Under Uncategorized

  Ett svar till “Grattis !!

  1. Det e4r en lustigt ne4rsynt och enitcenortsk ff6reste4llning om politik Johanna har.I Sverige e4r vi enligt Johanna unikt eniga i politiken medan de i andra le4nder he5ller sig med djupa motse4ttningar. Det ke4nns som en modern variant av Nordisk Familjebok fre5n ff6rr-ff6rra sekelskiftet. De fredse4lskande och ff6rnuftiga svenskarna kontrasteras mot de vildsinta och allme4nt oborstade utle4nningarna.Den hyggligt stora erfarenhet jag har av av politiker fre5n andra le4nder se4ger mig att de har ungeff6r samma uppfattningar fast med sig sje4lva i rollen som de lite sle4tstrukna samarbetstyperna. Dessutom e4r nog alla f6verens pe5 ett f6vergripande plan. Vi e4r gemensamt ”ff6r det som e4r bra och mot det som e4r de5ligt”. Till och med i mellanf6stern kan de komma f6verens om de stora dragen. Men ne4r de tar fram linjalen, kartan och minire4knaren och kartan klappar allt ihop i oenighet om sme5saker.Dje4vulen bor i detaljerna.Men jag kan ju ha fel. Johanna har mf6jlighet att rf6sta ff6r Alliansens budget om ne5gra veckor.F f6 ser jag inget behov av att Johanna skall bli sne4llare e4n hon redan e4r. Hon e4r faktiskt en je4ttegullig och mysig tjej.Magnus Nilsson (m)

  Kommentera

  Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

  WordPress.com-logga

  Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

  Facebook-foto

  Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

  Ansluter till %s