Härliga Yasuragi (tyvärr utan japanskt bad idag)

Jag älskar Yasuragi, det japanska badet på Hasseludden utanför Stockholm. Tror att jag har varit där 4 gånger hittills och njutit. Märkligt egentligen att jag trots allt har gillat det förut, men troligen har jag klarat bättre att vara alldeles naken i lite lagom dunkelt ljus än att gå i en illasittande alltför åtsmitande baddräkt i läskiga simhallar.

Idag var det dock inte som badgäst jag besökte stället!

Jag var inbjuden till Itrims årliga nationella möte för att medverka med den ”officiella avtäckningen” av Hjärnspökeboken, att berätta om den och signera böcker. Det är en obeskrivligt mäktig känsla att se sin egen bok på storbildsskärm bakom sig på en scen med drygt 200 pers i publiken 🙂

Boksignering

Bokhögarna försvann i samma takt som högerhanden började slira 😉

Det slog mig förresten när vi lunchade igår och hade Jonas Gardell vid grannbordet, att jag har en väldig tur som slipper att sitta på en stormarknad med mina böcker:) Stackars Jonas! I TV-serien Allt Faller som gick i vintras, blev han ju placerad på kalsongavdelningen i en oerhört avlägsen Ica Maxi-butik som absolut inte hade förberett någonting för hans besök.

Hur som helst var det alldeles fantastiskt att befinna sig mitt ibland alla dessa glada, engagerade och trevliga människor från hela långa landet!! Enda smolken i glädjebägaren var att min idol Kjell Enhager skulle vara näste man på scen och jag hade inte tid att stanna 😦 😦

Flera center skaffade förresten extra exemplar av boken för att lotta ut i diverse tävlingar, så håll utkik om ni är ”itrimmare” 😉

Så över till dagens mat och träning: Laxlunch på Hasseludden=  bra mat, men ikväll blir det nåt färdiglagat- vi har varken tid eller utrymme i köket att fixa något vettigt, för efter träningspasset drar vi igång förberedelserna för morgondagens 50-årsfestligheter.

Hoppas att ni har en skön fredagskväll efter denna första riktigt varma vårdag.

PS. Jag signerade med ”Du kan överträffa dig själv”. Ds

10 kommentarer

Under Hälsa, Itrim, livskvalitet, Matmissbruk, Mental träning, Motion, Uncategorized, vikt, Viktminskning

10 svar till “Härliga Yasuragi (tyvärr utan japanskt bad idag)

 1. Gratulationer till din framgång är i sin ordning och jag ser fram emot att använda din bok i takt med min egen resa. 🙂

 2. Linnea Asp

  Tack för att du kom och för din kloka och roliga blogg! Ser fram emot att läsa boken!!! /Linnea Itrim Sickla

 3. Majsan

  Hej Jenny! Din bok är verkligen inspirerande och skriven på ett trevligt sätt med glimten i ögat. Du är så duktig på att formulera dig! Min Itrim-coach Annie var imponerad av ditt framträdande på Itrim-dagen. Jag följer din blogg varje dag och hoppas att jag en dag ska få den viljestyrka och motivation som du verkar ha. Jag måste ta tag i den mentala biten ännu bättre. Tack än en gång för att du delar med dig av ditt äventyr. Kram

  • Tack snälla rara! Så underbart att få höra! Jag blir så glad 😀
   Men vilken bra tajming på gårdagens inlägg om mental träning-hoppas att du har nytta av det!
   Hälsa din Annie och tacka från mig ;)I
   Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s