Dagen V – för Vårrus!

Prick NU står jag i startfållan för att springa VÅRRUSET! (Inlägget är förstås tidsinställt.)

Det saknas två dagar i Löparskolans 12 veckor, men jag har ju faktiskt klarat att springa 5 km ända sedan slutet av den 7:e veckan, så det bör inte vara några problem att orka.

Att det saknas två dagar lyckas jag nätt och jämnt stå ut med, men det kräver lite mer mental strid, när det gamla svart-vita tänket gör sina försök till attacker.

Jag veeeeeet!

Det är så larvigt så det är inte klokt, men jag lär mig bättre för varje dag att stå över trams som ”Du kommer inte att klara loppet för du har inte genomfört alla 36 lektionerna” – precis som om den som sammanställde planen visste att jag skulle ha Vårruset som ”examen” ???…

En stor lycka är att sonen tagit sig an Löparskolan (stöttad av make och vovve). Jag är så glad över att äntligen ha kunnat inspirera till en så bra sak.

När man är i färd med att inspirera kan man både göra sig löjlig och göra sig illa.

20130528-095412.jpg

Här illustrerar jag hur vår häst utvecklar sina rumpmuskler genom att galoppera i uppförsbacke.

20130528-095405.jpg

Och här att om man istället springer framåtlutad och bara sparkar ifrån sig utvecklas inga rumpmuskler.

Jag sparkar bakåt – rakt in i diskmaskinsluckan – AJJJ 😉

 

Det är förresten båda hästarnas födelsedag idag! 🙂

Grattis till Aristokrat Pan 20 år!

Grattis Aristokrat Pan 20 år!

Grattis Don Cameron 8 år!

Grattis Don Cameron 8 år!

Ikväll springer jag för dem som inget hellre skulle vilja än att orka vara med och för henne som bara hade önskat sig att få vara kvar bland oss på jorden – Nu blommar Ditt äppelträd:

20130528-095503.jpg

3 kommentarer

Under Hälsa, Itrim, livskvalitet, Matmissbruk, Mental träning, Motion, Uncategorized, vikt, Viktminskning

3 svar till “Dagen V – för Vårrus!

  1. Jag tycker om slutklämmen med texten om för vilka du springer. Och jag hoppas att det gick ”bra” = dvs att du hade roligt och är nöjd med din insats!

  2. Jag e4r med i te4vlingen. Jag vill ockse5 passa pe5 att se4ga grattis pe5 ff6delsedagen, me5 den vara uneabrdr! Jag kulle vilja vinna storlek XS. Har ockse5 en motivering om varff6r jag ska vinna.Motivering: Jag borde vinna de5 jag verkligen ke4mpar mig fram ff6r att skapa mig sje4lv en bra framtid, just nu utan pengar vilket gf6r det mycket tuffare. Men jag ger inte upp. Och jag vet att om jag klarar det, se5 klarar ni det ockse5!Har e4ven ett julrim att bjuda pe5:Med denna lyxiga kle4nning pe5,gjord av siden och skimrande tre5d,jag pe5 julaftonen be4ra,detta vore en riktigt e4ta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s