Sol, spring, student, sill och kalas

Sorry! Igår var jag på studentuppvaktning (på ett ställe utan täckning), så det blev ingen bloggpost 😦

Idag har solen strålat över Stockholm och Nationaldagen har hittills firats med sill och ”vad därtill hörer”. Jag tjänade ihop till min Löitens Aquavit med en springtur före maten (197 kcal brändes och det räcker i alla fall till minst 2 stycken 4:or).

Dagens löpning skedde inte efter något schema, utan efter mitt eget recept ”Jag har väldigt kort om tid, så jag testar att springa fort istället för länge”. Det blev 2,5 km med tempo på 6:08 km/timme, en rekordhastighet som jag självklart inte klarar att hålla någon längre stund, men ändå en bit på vägen mot att någon gång kunna klara en mil på en timme 🙂

Nationaldagslöpning i linne

Nationaldagslöpning i linne

Testade att springa med

  1. linne
  2. solglasögon

Båda funkade över förväntan. Skönt att ha kollat det innan vi åker utomlands!

Jag vet att allt som skulle kunna få mig att skippa löpturer därnere i värmen måste förebyggas. Jag känner mig själv tillräckligt väl numera för att kunna motarbeta mina illistiga små påhitt för att komma undan 🙂 🙂

En annan trevlig sak i värmen var att efter löpning och dusch ta på den alldeles nya gasvävstunna skjortan (i stl 38) och dotterns kortkorta jeanskjol (också 38!) som jag köpte till henne under den Barcelonaresa då jag själv hade storlek enligt bilden ovan till höger.

Sommar 2000

Jenny gillade INTE sommar och sol förr – här på badet år 2000

Nu är det dags att byta om igen till nästa tillställning. Med en ärmlös linneklänning tror jag att jag ska fortsätta denna ljuvliga sommardag och njuta av att äntligen våga visa mina armar – visst har de fortfarande överskottsskinn, men jag bryr mig inte längre!!

Hur har ni det med sommarkläder?  Och soligt väder?

6 kommentarer

Under Hälsa, Itrim, livskvalitet, Matmissbruk, Mental träning, Motion, Uncategorized, vikt, Viktminskning

6 svar till “Sol, spring, student, sill och kalas

  1. Att springa på semestern i värme är ljuvligt, längs vackra strandpromenader, genom olivlundar, i en park i München, längs kanalen i Köln…jag har sprungit på en massa vackra platser, härligt! Att det är semester spelar ingen roll fast vissa tycker det.
    Kram

  2. Jag har alldeles för lite sommarkläder. Måste ge mig ut på jag snart. Bikini ska inhandlas på Stadium, har sett flera fina där.
    Kul med löpningen, jag håller på att peppa igång mig igen, tappade sugen lite med min höftinflammation. Men snart så! 🙂

  3. Perfekt att köra en kort snabbdistans istället för att inte springa alls!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s