Så inte ”jag” :)

Jahaja, usel planering igen. Dvs jag försöker att tänka ut något slags middag på väg till affären kl 18:00…

Men här inträffar det oväntade…

 ”Hmm, vi har ju en kruka basilika som vi bara ätit hälften av. Bäst att fixa något med den istället för att den vissnar.”

Basilika

Basilika som middagsbas

Nu har det gått långt alltså 🙂 Att planera middag baserat på en halv kruka örter! Och det fortsatte på samma spår med ett hopkok av små rester av olika slag istället för den gamla tanken från Livet före förändringen:

Söndagsmiddag i juni = ännu en anledning att äta något à la grillat, pommes och fet sås och självklart efterrätt, det är ju gubevars helg!

Förutom att jag bit för bit vant mig vid att mat (huvudsakligen) är god och hälsosam näring och energi, inte belöning, tröst, känslodämpning etc, så har jag även några kloka bloggande tjejer att tacka för den här omsvängningen: Lotta ”I jakten på Kcal” och Maria ”Tanten goes fit”. och Elin med Glowing Planet

Där finns massor av inspiration till nya sätt att tänka kring maten, inköp och tillagning.

Mer som inte är ”jag” är dagens shopping.

Gjorde sällskap med maken som skulle skaffa varmt-land-kläder inför vår resa. Det var dock jag som först ramlade över fyra par linnen. Medan jag bläddrade bland storlekarna njöt jag i fulla drag av att leta bland de främre galgarna. När jag hade hittat ett vitt linne i stl 38 drog jag det mitt ute i butiken UTANPÅ min tröja och noterade att jag vågade göra det utan rädsla för att

1) spräcka det

2) något skulle titta på mig och skratta åt mig.

Prövade även ett i 40 men det blev för slappt:)

Linnen

Linnesskörden

Ett plagg som följde med till provrummet var en kort sportig kjol. Nu tackar jag min väninna som envisas med att jag borde ha en kort sportig kjol istället för shorts. Själv hade jag absolut inte ens kommit på idén att pröva (”Jag kan ju inte ha kort kjol med mina feta lår”), men med lite uppmuntran i bakhuvudet så kunde den gamla sanningen skrotas 🙂

Race Marine kjol

Kärlek vid första ögonkastet

2 kommentarer

Under Hälsa, Itrim, livskvalitet, Matmissbruk, Mental träning, Motion, Uncategorized, vikt, Viktminskning

2 svar till “Så inte ”jag” :)

  1. den där kjolen är ju grymt snygg! Du kommer bli urläcker i den!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s