A la Carte i lyxig ensamhet

20130620-085858.jpg
Tror att skulpturen i Marmaris Centrum symboliserar ”Medelhavets Pärla”.

Onsdagskvällen bjöd på en mycket trevlig á la Carte-middag. Gratis eftersom vi fick den som kompensation när vi ombads byta till en svit på 3:e våningen istället för de två bokade dubbelrummen ( som f ö visade sig vara belägna 1/2 m ovanför barnpoolen). Stackars oss va ? 🙂

Hur som helst var det en trevlig omväxling att slippa slåss med horder av ryssar för få tag på ”dagens grillspecial” på buffén. Istället hade vi superservice vid dukat bord, femrätters riktigt bra middag och ”flaskvin” av klart bättre kvalitet än buffévarianten.

20130620-090731.jpg
En bråkdel av frukostens vattenmelonåtgång

Vi har bestämt oss för att inte åka till Pamukkale. Tråkigt, för det var en de andra större anledningarna att åka till just Turkiet. Men det känns inte vettigt att tillbringa 11 timmar i buss i närmare 40 graders värme för att titta på ”stenar&vatten”, även om bussen förhoppningsvis skulle vara utrustad med AC. Det räcker bra med 3 timmar transfer till flygplatsen på söndag kl 06:30…

Men den dagen den sorgen – nu fortsätter Dag 4 av lyxigt slappande, med en något bättre hälsena som dock tyvärr inte tål några längre promenader. Löparskorna får högst sannolikt nöja sig med att beträda turkisk mark vid ett tillfälle.

20130620-091745.jpg

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s