Sista soldagen

Min bikini är inte särskilt simvänlig och definitivt inte dykvänlig. De spagettitunna axelbanden rullar sig på axlarna och kuporna funkar som skovlar och välter ut sitt innehåll när man rör sig i vatten 😉 Men den duger bra på land. Nu på morgonen gjorde jag en för mig helt revolutionerande utflykt; mer än 100 meter bland massor av människor i BARA bikini! Skitjobbigt, men bra träning…

20130622-102546.jpg
Älskar vattenfall!!

Jag mår tyvärr som en padda:( Inte pga något vilt midsommarfirande utan jag är helt enkelt förkyld. Gissar att 35-40 graders värme utomhus i kombination med ett luftkonditionerat rum, där jag vaknar och fryser, bär skulden.
Jag ser inte direkt fram emot att flyga med ont i öron och hals, men jag längtar efter min egen säng och mjuka kudde, så det blir nog bra ändå …

20130622-101212.jpg

Midsommarkvällen tillbringade vi i själva Marmaris. En vansinnesfärd med taxi (förstår definitivt att man avråder från att hyra bil och köra själv) in till staden och en lång promenad utmed stranden, vid marinan och inne på ”Bargatan”.

20130622-101332.jpg
Det kan inte vara några som helst problem att bli onykter om man så vill-vi värjde oss mot erbjudanden om Family Discount, Extra Shots for Free, Fish Bowls med sådär 3-4 liter drink och flera sugrör etc.
Känner mig som en gammal tråkig tant, men det är väldigt skönt att bo rejäl bit bort från oväsendet.

Sista dagen alltså. .
Börjar med en morgon vid poolen, så får vi se vad som händer …

PS. Jag känner mig som en riktig tjocksmock. Märkligt nog sitter kläderna någorlunda hyfsat, men jag skulle tro att jag gått upp flera kilo av motionsbrist och av inte helt OK mat-och dryckesvanor. Men jag är inte särskilt bekymrad över det. Hem och back to normal bara.
Varför skulle jag förstöra nästan två års arbete med min förändrade livsstil med att falla tillbaka i gamla ohälsosamma spår?
Kanske för att det vore så enkelt… men jag behöver inte fundera särskilt länge på hur jag skulle må i både kropp och själ!!

Är ni tillbaka på banan efter Midsommarfirandet?

2 kommentarer

Under Uncategorized

2 svar till “Sista soldagen

  1. Låter helt underbart. och du en god vana förstörs INTE på en kort tid. Det är bara att fortsätta med den när du kommer hem. För borta är ju inte en vardag.
    Och japp det är jag. Jag gick 6, 34 km !!! Idag hurra!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s