Som sagt – feeling hot

Önskar att jag skrev det av något roligare skäl för jag känner mig inte det minsta ”hot” i ordets mer spännande bemärkelse 😉 Eftersom vi är hemma i den ynka 24-gradiga svenska sommaren har jag absolut ingen orsak att vara varm, så jag har troligen feber. Stämmer nog med att hostan vägrar ge sig, att näsan rinner och att jag utan orsak är trött som en gnu.

20130625-182633.jpg

En som har orsak att vila ut är en liten vovve som varit på ”semester”. Hon har varit vääääldigt trött ända sedan vi hämtade henne.

Ett bra exempel på att man kan ha god nytta av en kompis när man motionerar. Att springa ihop med en annan hund är helt klart mycket roligare än att springa själv. Chichi och Madonna har apporterat pinnar ute i skärgården hela midsommarhelgen.

Min egen springkompis Caroline är nu hemma från USA och har dragit igång en löparklubb enligt Floridamodell. Ska bli spännande att hänga på när jag känner mig OK igen.

Dagens motion har inskränkt sig till ett besök i Täby Centrum för att införskaffa ett par svarta loafers, likadana som de illrosa som visade sig vara jättebekväma!

Noterar att det är första gången jag ger mig iväg ut på resa med icke ingångna skor och kommer hem nöjd och glad utan skavsår. Det ÄR skillnad även på fötterna när man gått ner ett antal kilon. Dels är mina fötter mindre på alla möjliga ledder, dels är förstås belastningen på dessa stackars yttersta kroppsdelar mindre 🙂

Jo, förresten lite mer motion blev det – hängde med man och son på deras, efter semestern återupptagna, springskola. Det var näst sista lektionen i ”förskolan” så det var rätt lagom för mig också idag (med 30 minuters rask promenad).

Nu är det dags för lax innan jag kraschar i soffan framför de nya avsnitten av Morden i Midsomer – äkta svensk sommar när den är som bäst!!!

 

6 kommentarer

Under Hälsa, Itrim, livskvalitet, Matmissbruk, Mental träning, Motion, Uncategorized, vikt, Viktminskning

6 svar till “Som sagt – feeling hot

 1. Hoppas ni hade fantastiskt alla dagar i Turkiet.
  Krya på dig!

 2. Anonym

  en tsk matolja hjälper mot hostan…………….kloka råd

 3. Kim

  Hej Jenny,
  Jag läser din blogg och har läst din bok med stor behållning! Jag funderar lite på vad det är för löparskola du refererar till, finns den att hitta någonstans. Är mycket intresserad av att sätta fart på löpträningen men vill ta det varsamt 🙂
  Kim

  • Hej Kim!
   Vad roligt att du gillade boken!!:)
   Jag har följt Itrims ”löparskola” som finns i Februari/häftet för Balansåret. Det finns liknande på nätet, t ex på lopningforalla.se under rubriken Coachen. ”Träningsprogram för nybörjare” är på 12 veckor -> jogga lugnt 10 km 😉
   På alltomlopning.se finns också nybörjarprogram, t ex Klara 5 km på 12 veckor. Lycka till!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s