Utomjordiska diskussioner

Idag har jag tagit ett varmt adjö av Ulrika. Våra vägar tar olika riktning, åtminstone för en tid framöver. Ulrika, som med outsinlig entusiasm, förståelse, respekt och en suverän känsla för att motivera på rätt sätt vid rätt tillfälle, varit min stöttepelare under nästan två års tid får snart sin lilla bebis.
Vi hade ”2-årsuppföljning” enligt Itrims koncept och stämde av nuläge och allt som hänt sedan 9 augusti 2011.
Matchvikt efter en semestervecka 1.4 kg under mål, men det var egentligen inte av någon större betydelse i jämförelse med den otroliga förändring som skett under min kamp emot och seger över hjärnspökena.

När vi konstaterade att i princip allt är på topp, alltså utom min stackars vänsterhäl gick tonerna ungefär såhär:
Ulrika: Men hur är det med foten? Jag läste på bloggen om din häl!
Jenny: Jo det är lite bättre, men vet du, jag tror att jag har förstått hur det hänger ihop. Jag hade ju först gått ungefär 8000 steg tidigare på dagen i något slags sandaler. När jag sprang var det på betong och hade jag mina tunna, tajta, snabba skor, alltså de som jag var tveksam till att springa med på Vårruset där det i princip bara är asfalt.
Ulrika: Hör du vad du säger – Mina ”snabba” skor …!

Ja, den reflektionen var ju helt riktig, särskilt från Ulrika som ”bär skulden” till att jag springer överhuvudtaget 🙂 Hon som i november sa- ”Jag tror visst att du kan springa – det sitter i huvudet precis som att du inte ”kunde” rocka rockring!.

Planen för fortsättningen är att jag från september blir Guldmotionskund, dvs med fri tillgång till motionen med Itrim och med samtal med hälsorådgivare. Det blir Liselotte, som dessutom är PT – personlig tränare, inte ”petig” som jag trodde att Ulrika sa:)

20130626-203020.jpg

Kvällens middag -. Jamie Olivers Hoisin-salladspaket.

Nedan är receptet, fotat från Icas Buffé-tidning.
Hoisinsås är väldigt söt, så jag tar mindre av den.
Jag använder risnudlar istället för äggnudlar, gillar dem bättre och inbillar mig att de är fattigare på både kohudrater och kalorier.
Vi åt strimlad lövbiff med sesamfrön till. MUMS!

20130626-203116.jpg

5 kommentarer

Under Hälsa, Itrim, livskvalitet, Matmissbruk, Mental träning, Motion, Uncategorized, vikt, Viktminskning

5 svar till “Utomjordiska diskussioner

  1. Ulrika är så rar 🙂

  2. Ulrika

    Tack för idag bästa Jenny! Du är en sann inspiratör! Ser fram emot att följa dig under min mammaledighet. Kram!

  3. Det e4r ve4l ett vattenkraftverk eller…Undrar om det re5der vsrtenbtiat i norr, vilket det de5 inte re5der i Stockholm kan jag se4ga. Eller se5 e4r vattenkraftverket avste4ngt kanske…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s