Viktuppgång – totalpanik!! …?

Jag är lite av en siffertok och kände att just 1 augusti skulle vara rätt dag att väga mig. Wii Fit, som vi använder som våg härhemma, visade 0,6 kg över mitt viktmål. Efter minJuli Shape Up”???

  • Fråga 1: Vad beror det på?
  • Fråga 2: Vad göra?

Återkommer senare under dagen med svaren 🙂

Nu styr jag mot Arninge för att handla inför min födelsedag. Och shoppingen kommer att ske enligt plan, dvs ost & vin på kalaset, och inte i panik (nå´t slags ”flygvärdinnediet” eller annan svältkur) så som jag hade gjort i mitt ”gamla liv”.

Så det så! 😉

Hur långsamt du än rör dig, så varvar du den som sitter i soffan!

4 kommentarer

Under Hälsa, Itrim, livskvalitet, Matmissbruk, Mental träning, Motion, Uncategorized, vikt, Viktminskning

4 svar till “Viktuppgång – totalpanik!! …?

  1. Skulle det kunna vara så att den numera springande Jenny kanske ökat muskelmassa under sin ”juli shape-up”? Bara en tanke…! 😉

  2. Nu skojar du va? 600g? Du kanske bara behöver göra nummer 2? 😉

    • Hahaha 🙂 Men seriöst – det är lite dubbelt faktisk, Maria. Å ena sidan är det kanonbra att jag inte blir helt hystersisk och drar igång någon ”aktion”. Å andra sidan är mitt sk ”viktmål” den absoluta gränsen, som jag inte ska över (har legat och guppat 1½-2 kg under det sedan slutet av 2011) och då är det läge att sätta STOPP. Jag känner mig litegrann i riskzonen för att dra iväg i ”det är ju ändå kört” jag kan ju lika gärna och sån´t skit, så det är bäst att ta det ”lilla smörpaketet” på allvar och inte låta det bli en ”mjölpåse”…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s