Fanatiskt eller bara knäppt? Nej , helt fascinerande!

Jag kommer till det snart, men först måste jag bara få dela med mig av min stora tacksamhet och glädje – vi KAN göra skillnad för varandra!

  • Läste en bloggkommentar och såg att jag lyckats inspirera en läsare att ta en runda istället för att hamna i soffan med något att äta – jag fick gåshud när jag läste det 🙂
  • Såg en Facebook-uppdatering där min vän Karin tackade mig för att hon bestämt sig för att ”bli en så´n som springer”.
  • Ett mail – med en beställning av Hjärnspöken – tackade för bloggen och inspirationen att äntligen ta tag i sin situation och ville veta allt om hur jag burit mig åt (vilket går att läsa under rubriken Om Jenny)
  • Både Å och L har nu också anmält sig till Hässelbyloppet!
  • Det är i skrivande stund 290 följare av 2xlblog.com. Tänk om det kunde gå över 300 till ”Födelseda´n” på fredag ? 🙂

Så över till Fanatisk eller bara knäpp…

Eller rättare sagt – vi kanske är TVÅ som är helknäppa idag. Min löparkompis sms:ade i morse om viss tvekan pga migrän. Efter en kort stund kom ett ny sms ”Vi prövar”. Då har jag själv insett att jag har väldigt ont i min vänstra hamstring (baksidan av låret).  Nåväl, vi träffas, gnäller lite och bestämmer oss för att ta oss 2 km söderut och vända, så att vi får ett riktmärke för den planerade ökningen av sträckan den närmaste tiden.

Vi börjar jogga och C ropar ”Du haltar ju!”

Till min egen absoluta förvåning fortsätter jag att jogga…???

Jag, Jenny Lindström, som levt 49 år som grav rörelseallergiker!

Under 4 km omväxlande löpning (på platten) och gång (uppför och nerför) avtar hältan och det gör nästan inte alls ont längre.

Knäpp och fanatisk – ja, Gullan, det har nog blivit lite så nu i alla fall ?…

Men min upplevelse av att inte ge upp, att inte ”hoppa av” projektet utan att följa med ut och att kämpa på trots lite ont var helt fascinerande.

Därmed inte sagt att jag rekommenderar lidande på något vis! Som jag skrev igår måste man också vara snäll mot sig själv!

Förresten – nu är min serie på 2xlblog på Facebook med JENNYS SOMMARTIPS avslutad. Skulle det vara bra om jag la dem under en egen rubrik här på bloggen allesammans? De är ju inte enbart SOMMAR-användbara…

facebookskylt 2xlblog
2xlblog på Facebook.

Varmt välkommen att ”Gilla” 2xlblog på Facebook. Du ”prenumererar” då på blogginläggen till din egen Facebook och desstuom dyker det, precis som med sommartipsen, ibland upp lite annat smått & gott!

2 kommentarer

Under Hälsa, Itrim, livskvalitet, Matmissbruk, Mental träning, Motion, Uncategorized, vikt, Viktminskning

2 svar till “Fanatiskt eller bara knäppt? Nej , helt fascinerande!

  1. Hm, ”bli en så’n som springer”, njae, det är nog din tolkning… Till att börja med ska jag bli en ”så’n som tycker det är kul att springa”. Nästa steg är förmodligen ”bli en så’n som springer”…;-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s