Lördagen som nästan försvann

Jag är ledsen, kära bloggvänner, men den här dagen har inte lämnat utrymme för något genomtänkt reflekterande och författande.

Hur får vi med cykeln till Skåne? Släpet är fullt av häst...

Hur får vi med cykeln till Skåne? Släpet är fullt av häst…

Tidig uppstigning, hjälpt dottern med ridningen (dvs jag filmar för att hon ska kunna analysera och förbättra), passat tider för att kunna visa utrustning som vi håller på och säljer inför deras flytt till Skåne. Förbereder morgondagens tävlande med matsäcksfixning och packning medan ryttarinnan själv jobbar på Ica 😉

Fit for fíght - tävling i morgon

Fit for fíght – tävling i morgon

Jag får tipsa om färdigskrivet idag:

  • Vargkask – min väninna Karin Ulfhielm skriver alltid tänkvärt. Karin hjälper företag och organisationer att utveckla livskraftiga team och människor.
  • Idrottspsykologibloggen – drivs av Imagine That, med Fredik Weibull och Michael Wallsbeck. Här handlar det INTE bara om att springa fort och annat som man eventuellt är minimalt intresserad av när man precis börjar arbeta bort de första av många kilon. Det handlar om att Träna Tanken och sådant spännande som jag brukar tjata om 🙂
  • Coach2Coach – Kjell Enhager. Det finns massor av filmer på Youtube, t ex Hur vet du att du blivit bättre. Leta runt och njut av smarta, roliga och framför allt lättillgängliga och användbara tänkvärdheter.
  • loidressage – den som är lite intresserad av hästar kan följa Louise, som om bara några dagar påbörjar sin yrkesutbildning till ryttare

Alldeles strax bär det iväg till Christer Lingströms Edsbacka Bistro för att utkvittera ett ”Värdeerbjudande” som mannen fick i 50-årspresent, dvs en troligen alldeles fantastisk middag i goda vänners lag.

IMG_3671

Fd rörfirman som är bakficka till ”Guide Michelin”-stjärndekorerade Edsbacka Krog

3 kommentarer

Under Hälsa, Itrim, livskvalitet, Matmissbruk, Mental träning, Motion, Uncategorized, vikt, Viktminskning

3 svar till “Lördagen som nästan försvann

  1. Ann-Sofie

    Hej! Tips om cykeln. Det finns en anordning som man kan montera på själva draget till t ex. husvagn/transport så att man får en extra kula att sätta cykelställ på. Kanske kan vara något!? Vi har en sån på vår husvagn, funkar bra!
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s