Det är på gång :)

Hoppet stiger om att kunna klara den där 10-kilometarn i oktober 🙂
Idag ökade jag på sträckan, enligt min upptrappningsplan, och inledde veckan med 6 km.

20130819-131153.jpg

Det gick undan rätt hyfsat. Under 7 min/km är faktiskt mitt snabbaste på så pass lång sträcka.

Det låter lite skrytigt att rapportera om mina utökade sträckor och förbättrade tider, men jag har en idé om att det skulle kunna vara inspirerande även för den som just påbörjat en långresa mot en friskare livsstil.

Rapporterna kommer trots allt från en som balanserade på fetmans gräns och kämpade med att komma upp i 7000 steg/dag för bara två år sedan…

Det sitter i skallen!

Självklart är det inte alltid sant för den som har ett reellt fysiskt hinder, men även en ryggopererad person som Ellinor (bloggar på i tekoppen) kan kämpa som en tiger utifrån sina egna förutsättningar.

6 kommentarer

Under Hälsa, Itrim, livskvalitet, Matmissbruk, Mental träning, Motion, Uncategorized, vikt, Viktminskning

6 svar till “Det är på gång :)

  1. AnnamariaG

    Skryt på du 😉 jag blir iallafall peppad!!! 😀
    MariaG

  2. Karin

    Fortsatt skryta och sträck på dig, vilken prestation du gör, håller tummarna för dig. Ska själv springa Tjej Lidingöloppet i slutet av september och idag var jag ute på min första jogging runda på 2,5 km hej å jo, men efter 5 veckor med Itrim är min känsla att ingenting är omöjligt

  3. Bra där! Vad snabbt du utvecklas! Heja!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s