Helt packade!

En mycket annorlunda fredagskväll, trots helt vanliga ugnsgrönsaker och grillkött.

Nu är de helt ihoppackade för avfärd till Skåneland, Loi och Don Cameron.
Min lilla unge flyttar hemifrån på riktigt
(ett halvår som dressyrelev under 2012 räknas inte riktigt, för det var bara 6 mil bort, så hon kunde komma hem ibland).

20130823-225929.jpg
Nästan full transport-fattas bara en Don Cameron;)
Min cykel finns nu bakom höpåsarna på höger sida, så äntligen har jag en vattentät ursäkt att slippa den träningsformen.
Det är lite kul att konstatera att något som jag aldrig någonsin trott att jag skulle ägna mig åt -springa- upptar rätt mycket av min uppmärksamhet, medan ”vanliga” träningsformer som cykling och simning känns ointressanta.

Dags att sova inför en lång dags bilkörning…

3 kommentarer

Under Hälsa, Itrim, livskvalitet, Mental träning, Motion, vikt, Viktminskning

3 svar till “Helt packade!

  1. Ha en bra resa i morgon nu! Jag ska själv oxå ner till Skåne och vända i morgon. Så vi får hoppas på bra resvägen på E4 an 😀

  2. Det e4r en tradition som jag veirklgen saknar, lillajul. Jag har inte tagit med mig den tyve4rr men funderar pe5 att kanske e5terskapa den. I e5r e4r det ff6r sent. Men ne4sta e5r kanske. Blev se5 inspirerad av min syster ff6r hon e4r en riktig mat-och pyntmamma till jul. Att le4sa din blogg och titta pe5 alla fina foton e4r se5 rogivande. Tack.Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s