Bläää:( Jag är inte OK i kroppen.

Malin tog ju vänsterbenet i fredags, så det funkar. Men man kan inte behandla för mycket i taget, så nacken och hela skulderpartiet är superspända och ger huvudvärk.
Jag saknar min bästa privatmassör
som flyttat till Skåne 😦 Hennes far gör sitt bästa, men det är inte samma sak som en som har magisk fingertoppskänsla -i ordets rätta bemärkelse.

Caroline och jag är överens om att skjuta på morgondagens planerade 8 km-runda åtminstone en dag.

Och det känns OK!

Jag tror inte att jag plötsligt kommer att ge upp all träning gör all framtid för att jag gör avsteg från planen – hurra!

Tänk att det först drygt två år efter påbörjad livsstilsförändring kan kännas tryggt att våga avvika från planer utan att vara rädd för ”Det är ju ändå kört”-reaktioner!…
Ännu ett framsteg uppmärksammade jag vid middagen; vi har god ost hemma! Alltså HAR – inte ”hade en kort stund”. Nej en 17% Falbygdens Arn finns i kylskåpet och försvinner skiv-vis i normal takt 🙂

Mer om spöket Det är ju ändå kört finns att läsa HÄR.
Om mina ostbravadet HÄR 🙂

Dags att sova och hoppas att nacken gillar det 🙂

3 kommentarer

Under Uncategorized

3 svar till “Bläää:( Jag är inte OK i kroppen.

  1. Anonym

    Jag vill köpa din bok och har mailat dig 2 gånger. Hur gör jag annars?

  2. Hahaha! Visst e4r det kne4ppt att man kan vakna se5 sent. Jag gillade e5rets kaenlder ve4ldigt mycket. Storyn e4r spe4nnande. Ff6rra e5rets var ve4ldigt vacker och bra ske5despeleri. Jag se5g inte allt eftersom jag inte hade tid. I e5r har jag ju dottern som ”urse4kt” att ta 15 minuter av min dag att se den :)Hoppas ni har en fantastisk afton! Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s