Jag blir lite bekymrad faktiskt

Hur är det hon säger, Maria Montazami?

Utan läppstift känner jag mig naken, rädd, exposed…

Lilla vännen...

Lilla vännen…

Min stegräknare är trasig 😦

Frågan är om jag ska våga mig på ett liv utan stegräknare, men det känns inte som riktigt rätt tillfälle just nu??

… eller så är det precis det som det är med Hässelbyloppet i sikte och bra fokus på löpträningen.

”Ontet i kroppen” identifierade jag på eftermiddagen – helt enkelt fruktansvärd träningsvärk i överkroppen efter den storstädning jag gjorde i tvättstugan i torsdags. Jag insåg vad det var frågan om när jag gav mig på det lika behövande köket och upptäckte att det var ”städrörelser” som gjorde så himla ont.

En mycket märklig upplevelse var då min GLÄDJE över att inte vara sjuk eller trasig på något oförklarligt sätt, utan att jag helt klart bör kunna springa igen i morgon. I mitt gamla liv hade förstås minsta krök på ett hårstrå varit en bra ursäkt för att inte behöva röra mig 😉

8 km är det dock som står på schemat den här veckan- det längsta jag någonsin sprungit i sträck!

För övrigt har vi nu det renaste kök vi haft sedan det byggdes. När jag kommit igenom resten av huset på samma vis ska det bli andra bullar – som min vän L uttrycker det: Fredagstornado –  som jag ska betrakta som ”en stunds bonusträning”.

Vilka gullungar!!

Ett gäng 9-10-åringar

Ett gäng 9-10-åringar i området

När jag passerade det här gänget med lilla vovven hojtade ungarna ”Du tjejen med hunden, vill du spela fotboll?”

Självklart ville de inte ha med mig i laget, men vilken grej va? Made my day 🙂

TJEJEN – Jenny 51 år med 100% grått hår och en tänkbar deltagare i en fysisk aktivitet …!!

I morgon ska det grå håret få lite stil också. Ser fram emot att besöka K på salongen och även få höra lite hur hon har det – hon som en gång sa ”Ta aldrig av stegräknaren”

6 kommentarer

Under Hälsa, Itrim, livskvalitet, Matmissbruk, Mental träning, Motion, Uncategorized, vikt, Viktminskning

6 svar till “Jag blir lite bekymrad faktiskt

 1. Åsa

  Min stegräknaren och jag har tagit ett break från varandra och det funkar alldeles utmärkt enligt kroppen (och vågen).
  Vissa slumpmässiga dagar får den följa med och lufta sig och då med lite varierande resultat.

  Så mycket som du tränar så kommer du att klara dig utmärkt utan stegräknaren

 2. Stina

  Du är så bra och tränar på hela tiden. Jag tror inte det är någon fara att vara utan stegräknare några dagar. Jag har lärt mig mina ”stråk” och vet hur många steg varje ”stråk” har. Du kan säkert dina med utantill!
  Härligt att få vara ”tjejen” Heja på alla goa ongar ❤

 3. Jag tror också att du har det i kroppen och bör kunna lita på dig själv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s