Viktiga och hälsosamma budord

Fröken Lins-Lus är i farten igen.
I morse blev jag intervjuad för ett tidningsreportage (igen 😉

Förut tyckte jag att det var lite småskämmigt att vara med i tidningen, men nu har jag vant mig och ser det som en utmärkt möjlighet att kunna göra en insats för att inspirera till en varaktig viktminskning och hälsosam livsstil!

Så länge jag har koll på sammanhanget och får godkänna artiklarna är jag nöjd. Det man tyvärr har svårt att göra något åt är rubrikerna, för dem sätter sällan journalisterna själva…

Jag hoppas också att kunna bidra lite till något slags nyanser i skriverierna i ämnet.

Sammanhang som jag tackat Nej till är när jag blivit tillfrågad om att representera ”pulverdiet”. I ett specifikt fall var journalisten helt inne på min linje om att presentera måltidsersättning som en ingång till ett omfattande arbete med mat, motion och mental träning, men redaktören sa ifrån. Det skulle minsann skrivas om framgångar med olika sorters pulver och inget annat – Basta! Så då fick det bli utan mig 🙂

Jag hoppas och tror att det kommer att bli bra! Journalisten är seriös och trevlig och hon hade t o m läst min bok innan vi talades vid.

Hjärnspöken

Kolla gärna gamla skriverier under rubriken Media.

De huvuddrag som vi pratade om var förstås mina gamla vanliga ”budord”:

 • Arbeta långsiktigt, allt är bättre än inget!
 • Var snäll mot dig själv
 • Ta små steg i taget
 • Gör det lätt att göra rätt
 • Gör ditt mål levande, lysande och lockande
 • Du kan överträffa dig själv!

Man kan t o m lära sig att rocka rockring!!

Ulrika och jag sommaren 2012. Bilden publicerad i M Magasin i juli.

Ulrika och jag förra sommaren. Bilden var publicerad i M Magasin i juli 2012

PS. Vad jag är nöjd med mitt nya hår, inte det tonade Svinto-rufset på bilden alltså . Det nya helgrå kommer förresten i Hemmets Veckotidning nu på tisdag 24/9 DS / Linslusen 😉

4 kommentarer

Under Hälsa, Itrim, livskvalitet, Matmissbruk, Mental träning, Motion, Uncategorized, vikt, Viktminskning

4 svar till “Viktiga och hälsosamma budord

 1. Linda

  Ja, då blir det till att köpa sitt livs första Hemmets Veckotidning nästa vecka då :-)! Ser fram emot att läsa reportaget!

 2. monica hedman

  Jag tycker inte man ska skämmas för som du säger att vara linslus. det är vad vi alla vill, men alla får inte chansen, Njut. vad beträffar håret tänkte jag inte speciellt på det. helt ok. jag fixar mitt hår fortfarande. det är viktigt för mig. Fixade stavgången igår. hyfsat kul men det finns ju det som är roligare. Inte min grej heller. jag har stavar men har dom mest när jag går i skogen och då en käpp för att känna mig för.. snart Hässelbyloppet… blir kul.

  • Hmm, det skulle kunna vara ett användningsområde faktiskt. Min i princip obefintliga ledband i vänster fot skulle ibland kunna behöva lite hjälpp med att slippa gå på rötter och stenar i skogen. MEN, jag måste säga att det har blivit bättre och bättre ju mer jag sprungit även om jag inte ger mig på ojämnt underlag annat än gående 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s