Nya bilder, men definitivt inget nytt budskap

Tyckte att det var dags att byta ut min omslagsbild och min profilbild på 2xlblog på Facebook.

Ny profilbild på 2xlblog-sidan på Facebook

Ny profilbild på 2xlblog på Facebook

Jag har absolut inte släppt en millimeter på Kampen mot Jante,  som den gamla omslagbilden illustrerade. Men såhär i årets sista månader känns det som läge att låta en av de stora segrarna mot just Jante få sin rättmätiga plats!

Ny omslagsbild på 2xlblog på Facebook

Ny omslagsbild på 2xlblog på Facebook

2013 har jag vunnit flera segrar;  inte minst den över mig själv som löpningsvägrare där bevisen är mina medaljer från Vårruset och Hässelbyloppet.

Men:

Den största segern mot Jantelagens första paragraf ”Du ska inte tro att du är nå´t” är ändå att jag vågat tro att någon skulle vilja läsa en BOK om mina upplevelser och tankar och att den faktiskt publicerats! 

Visst låter det skrytigt?

Och det tänker jag fortsätta med 🙂

För numera rår inte Jante på mig!

Jag önskar att vi ska vara många, många, många som summerar 2013 som ett år då vi överträffade oss själva och inte minst vann över skrivbordsprodukten, den lag i den påhittade staden ”Jante” som Aksel Sandemose skrev om i ”En flykting korsar sitt spår” (1933!!)

Nästa seger, närmare bestämt över Jantes 10:e paragraf ”Du skall inte tro att du kan lära oss något”  är förstås att jag möter livsstilsförändrare ”live”. Människor som priorierat att träffa mig före något annat just den kvällen (och som t o m trotsade regnstormen häromveckan.)

Det ger enormt mycket inspiration till mig och massor av glädje att både skiva och prata vidare!

Jag hoppas att ni nu förbereder er allt ni kan för att stå starka inför de stundande Adventsfrestelserna:

Du SKA tro att du är nå´t! och Du är värd att må bra!

2 kommentarer

Under Hälsa, Itrim, livskvalitet, Matmissbruk, Mental träning, Motion, Uncategorized, vikt, Viktminskning

2 svar till “Nya bilder, men definitivt inget nytt budskap

 1. Susanne

  Du ska vara så stolt över dig själv.
  Skryt på du😉
  Stor klapp på axeln! Ser fram emot din nästa bok.
  Advent och jul jaaa!
  Jag är lite orolig men jag har ju förståss en plan…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s