Hur klarar man Adventsglöggpartyt?! Jennys Julkalender, lucka 12 (28)

Hoppas att kunna ge lite stöd och inspiration under december med Jennys Julkalender

Gick det bra att fira Första Advent?

Hemma hos oss var det finbesök av en ung dam som till frukost tryckte i sig varm choklad med vispgrädde, lussebulle och vörtbröd med edamerost.

Varning! Russinet kan innehålla spår av mineraler

Varning! Russinet kan innehålla spår av mineraler

Själv åt jag en ordentligt portion havre/korngröt med blåbär för att stå mig ordentligt på Stockholms Horse Show…

Nu är det en ny chans att tända adventsljus.

Vi ska till goda vänner på mysigt adventsfirande. Den kloka värdinnan har dock inte snöat in totalt på glögg och pepparkakor utan det har utlovats diverse annat, både i form av dryck och annan sorts matbitar.

Dagens Adventstips är, inte helt otippat – Hur klarar man Adventsglöggpartyt?

  • Jag har fyllt på kontot inför denna festlighet med badminton på fredagen och intervall-/backträning under lördagen.
  • På söndagsförmiddagen kommer det att bli en rejäl promenad.
  • Jag kommer att se till att jag har en lagom mängd vettig mat i magen redan innan vi ger oss av in till vackert juldekorerade Stockholms City! I det här fallet är det en eftermiddagstillställning, så det passar bra att äta en rejäl lunch.
  • Jag har en lättare måltid i beredskap härhemma till efteråt. Min erfarenhet är att om jag har en plan på vad som ska ätas även efter en speciell tillställning är det lättare att inte falla för tankar i stil med ”jag äter lite mer här, så hoppar jag över kvällens middag”.
Såhär års känner jag mig lyckligt lottad över att bo i vackra Stockholm

Såhär års känner jag mig lyckligt lottad över att bo i vackra Stockholm

Lämna en kommentar

Under Hälsa, Itrim, livskvalitet, Matmissbruk, Mental träning, Motion, Uncategorized, vikt, Viktminskning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s