Lucka 25: Tomten! Jag önskar mig…

… väldigt få konkreta SAKER. Däremot önskar jag en hel massa som är lite svårare att ta på.

De flesta av mina önskningar är inte sådana som man behöver varken Jultomten eller Askungens Gudmor med trollspö för.

Nej, de flesta av mina önskningar kan, precis som klänningen som mössen syr om för balen, åstadkommas med ett visst mått av arbete.

askungens klänning
Önskningar och Drömmar är ju egentligen det som på projektplaneringsspråk kallas Visioner eller Ledstjärnor och det är precis dem vi behöver ha lysande över oss när vi formulerar våra mål och definierar våra handlingsplaner.
”Om du inte vet vart du ska är risken stor att du hamnar någon annanstans” sa en klok tänkare för länge sedan.

wish upon a star

”If your heart is in your dream”, sjunger Benjamin Syrsa.

Jag måste ha haft hjärtat påkopplat för att få till min önskelista/handlingsplan, för ALLA punkter på förra årets lista är uppfyllda utom klänning med smala axelband, som jag uppenbarligen inte önskade tillräckligt starkt för att skaffa mig, trots att armarna till slut tålde att visas 😉

Önskelista 2012

Inför den här julen ser listan ut såhär:

Önskelista 2013

Hur ser era önskningar ut julen 2013?

9 kommentarer

Under Hälsa, Itrim, livskvalitet, Matmissbruk, Mental träning, Motion, Uncategorized, vikt, Viktminskning

9 svar till “Lucka 25: Tomten! Jag önskar mig…

 1. Louise

  Det blev ju till och med en bikini!

 2. Susanne

  Jenny jag hade min sista gruppträff i kväll på första året. Jag berömde dig och din bok så mycket. Du är bara bäst! Jag öppnade mitt brev som jag skrev i Januari 2013. När jag öppnade det i kväll blev jag mållös. Mina mål är uppfyllda. Något mycket spännande hände mig i veckan …. Något som förmodligen ger mig väldigt mycket erfarenheter … Jag tror att 2014 blir ett lika intressant och givande år som 2013. Tack för att du bloggar du har givit mig massor av motivation och inspiration!

 3. Cia

  Jag önskar mig bara inspirartion att fortsätta med min förändring av mig själv. Och fred på jorden såklart

 4. Hej Jenny! I veckan som gick damp en bok ner i min brevlåda, signerat av dig! Min bästa kompis, Ulrika, har varit din hälsorådgivare på Itrim i Täby och eftersom jag precis dragit igång min resa på itrim (dag 13 pa VLCD) tyckte hon din bok skulle passa bra som inspiration. Ville bara säga ett stort tack för att du skickade boken och att du dessutom skrev en liten rad i den, det betydde jättemycket! Stort grattis till din fantastiska viktresa!

  MvH

  Susann

  • Tack snälla Susann!
   Vad härligt att du kommit igång och vilken tur du har som har en sån underbar vän!
   Jag önskar dig massor av Lycka till och ett toppenfint 2014!

   • Really trushwortty blog. Please keep updating with great posts like this one. I have booked marked your site and am about to email it to a few friends of mine that I know would enjoy reading..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s