2xlblog är tillbaka efter en lååååååång stund

Den 7 januari 2014 skrev jag ”2xlblog tar nu ledigt en period”.

”Perioden” varade 1 år, 3 månader och 2 veckor! (Under tiden har ni som velat kunna följa 2xlblog-sidan på Facebook i lite kortare inlägg, men här på själva bloggen har det varit tvärtyst.)

IMG_3079

En underbar lunchpromenad i Stockholm, med körsbärsblom i Kungsträdgården.

 Så varför då börja blogga igen?

Jo, jag har varit ute och hållit en del Inspirationsmöten och förstått att det fortfarande finns människor som vill lyssna på min historia, höra mina funderingar och ta del av mina små tips och idéer. Det visar sig finnas ett intresse för hur jag tänker och gör, som lyckades stoppa 30 års jojo-bantning och nu har hållit fast vid min nya livsstil i hela 3 och ½ år. Jo, det är sant- time flies!!

Jag har ju inte gjort någon enorm viktminskning á la Biggest Loser. Nej, det jag gärna berättar om är en livstil som visat sig långsiktigt hållbar, tack vare några superenkla, men för mig revolutionerande insikter:

  • Var snäll mot dig själv!
  • Du kan överträffa dig själv!
  • Gör det lätt att göra rätt och svårt att göra fel!
  • Pröva nya saker!
  • Fantisera mycket – tanken är styrande!

Vad dessa enkla tankar innebär kommer jag säkert att tjata massor om med olika exempel här på bloggen, så VARMT VÄLKOMNA TILLBAKA!

IMG_2968

Dags för en liten eftermiddagsrunda.

 

 

Lämna en kommentar

Under Hälsa, livskvalitet, Matmissbruk, Mental träning, träning, Uncategorized, Viktminskning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s