Hälsosamma komplimanger

Den här länken hittade jag hos kloka Karin, coach och mentor på Vargkask. Härlig läsning på vägen hem mot helgen!
‘Mys- inlägg’ kommer senare! 🙂
Att få komplimanger har samma effekt som att få ta emot pengar

20121123-153915.jpg
Helg! Nu drar vi!

6 kommentarer

Under Hälsa, livskvalitet, Mental träning

6 svar till “Hälsosamma komplimanger

  1. Dom är så söta cavalierna..

    • Ja, vi förvånas ibland över att vi aldrig vänjer oss vid hur söt hon är! 4 år i mars och varje gång jag ser henne får jag hjärtsnörp;) Jag hade två airedaleterriers tidigare och de är riktigt häftiga men inte lika söta. Det hänger nog också ihop med att hon är så extremt gosig – sover i 19-åringens säng, i knävecken under täcket 😉

  2. Ilkka SuppanenJag e4r inte bra pe5 att rimma, men detta jag verkligen vill vinna!I ve5ran hem sllkue den bli riktigt snygg, i ljuset och ve4rmen kan vi vara trygg!Pengarna ve5ra inte re4cker, vinner jag, lovar jag att jag den aldrig sle4cker!Detta var i sista sekund, nu ska jag ff6rsf6ka fe5 mig en blund!

  3. It’s good to get a fresh way of looking at it.

  4. AFAIC that’s the best answer so far!

  5. I’m really into it, thanks for this great stuff!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s