Trailer # 2

Här kommer nästa smakprov från nya boken Balansgång. Ja, arbetsnamnet har, efter flera turer fram och tillbaka, nu blivit dess dopnamn. Balansgång ISBN 978-979898-7-9 för att vara korrekt.

Omslaget behöver ännu en vecka för att gro sig starkt. Bilden nedan kommer dock inte på framsidan, men jag återupptäckte den igår och kunde inte motstå att dela med mig av en tidigare sommar.

hemsk bild

Söt unge som ser ut att vara ca 2 år.

24 aug

Lagom är listigt. Ska man verkligen göra sig av med kläder som man krymper ur? Ja, säger jag som nu gjort det för första gången. Vid tidigare viktnedgångar har jag låtit stora jeans ligga kvar garderoben, för dem kan man ju ha i trädgården (som jag bryr mig om ungefär två dagar/år). Stora skjortor har hängt kvar i klädkammaren, för de är ju mysiga att slappa i vid en sommarfrukost ute (färre än tio gånger/år…).

Och när jag har lyckats göra mig av med mina 20–25 kilo och gått i mål, så har jag precis som en simmare slagit i kaklet och vänt tillbaka. Inte mot ytterligare energiförbrukning efter flera längder i bassängen, utan spikrakt upp i vikt. Då har de kvarlämnade Almia-jeansen, storlek 2XL-pikéerna och inte minst 2XL-skjortorna funnits där och fyllt sin funktion. Jag inser nu att de har fungerat som ett slags godkännande och nästan varit som ett välkomnande av mitt ännu en gång ökande omfång.

Under det senaste året har jag istället flitigt plockat undan och skickat iväg urkrympta plagg till Stadsmissionen. Det som finns kvar i stor storlek är de nu mina gamla 2XL-shorts. En symbol och varningssignal som jag då och då provar, gärna med ett par jeans under.

Efter 15 veckor med Itrim hösten 2011 är 2XL-shortsen lite stora

Lämna en kommentar

Under Hälsa, Itrim, livskvalitet, Matmissbruk, Mental träning, Motion, träning, vikt, Viktminskning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s