Det funkade

De nya övningarna funkade som förväntat på träningen och jag var riktigt svettig när jag var klar.
Jag kom i ärlighetens namn inte ihåg exakt hur jag skulle använda alla olika armar och ben i de nya krumelurer som Ulrika hade visat för stepbrädan, men jag varvar med ‘gammal skåpmat’ tills de första nya sitter ordentligt.

Det slog mig förresten under träningen att jag inte kände mig det minsta dålig eller dum trots mina tafatta försök att få till koordinationen. Troligen är det en kombination av ökad självkänsla och att vara i en så vänlig och totalt prestigelös miljö 🙂

Kvällens revolutionerade övning bestod i en hundspringtur! Planen för den närmaste tiden är 100 steg jogga-100 steg gå. Klarade detta x 5 idag 🙂
Det är på så vis jag byggt upp min träning under hela det gångna året; genom att börja med myrsteg och öka så försiktigt och lugnt!

Ett annat exempel på upptrappning som fungerat för mig är att jag började med bara 7000 steg/dag och envisades med att hålla mig till det tills jag verkligen kände att det skulle vara lätt att få ihop 8000.

För en inbiten latmask har det varit en framgångsrik väg 🙂

2 kommentarer

Under Hälsa, Motion

2 svar till “Det funkade

  1. frokendanielsson

    Just som jag satt och funderade på ifall jag skulle försöka mig på att ut och jogga så läser jag din blogg och blir tokpeppad, 100 steg springa och 100 steg gå låter det till och med som att jag skulle kunna klara, värt ett försök 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s