Vardagsmotion på radion

Motion handlade ”Pop och Politik” om i morse, på P4 kl 11.00. Ett riktigt bra program med Anna Charlotta Gunnarsson, som idag tog upp musik och motion ur många olika prespektiv. Hur Elisabeth Höglund revolutionerande cykelvärlden genom att som kvinna ge sig på tävlingscykling, födelsen av folkrörelsen ”Gymping”, med Susanne Lanefeldt, löpningen som var mans sport med stöd av Göran Rydhs låt ”Keep on Jogging”, dansen som tvetydig ”motion” med ”Lets get Physical” och kampsportens intåg på musikscenen med ”Kung Fu Fighting”.

HÄR kan du höra programmet på Utbildningsradion.

En härlig kalldusch efter hårdträning i värmen :)

Vissa njuter av en härlig kalldusch efter hårdträning i värmen 🙂

Idag har min egen motion hittills begränsat sig till förrådsröjning inför dotterns och hästens flytt till Skåne. Det är helt makalöst så mycket hästprylar som bor i vårt garage, trots att själva hästen bor i ett stall med sadelkammare. Vi har förstås samlat på oss en del under de senaste 10 åren med hästar av olika slag och storlekar.

Utöver den lilla motionen kommer det att bli någon blygsam promenad från T-banan Globen till nya Tele2 Arena, där Gyllene Tider ska ses och höras. Vi har fått biljetter via makens senaste projekt, annars är nog inte GT mitt förstahandsval som konsert, men det ska bli kul att se den nya arenan.

Varmt, varmt, varmt verkar det vara i hela landet. Som av en händelse är JENNYS SOMMARTIPS #20 på 2xlblog på Facebook följande:

Börja dagen med vatten. På sommaren kylskåpskallt, bubblande i färgat glas.

JENNYS SOMMARTIPS #20 Börja dagen med vatten. På sommaren kylskåpskallt, bubblande i färgat glas.

 

2 kommentarer

Under Hälsa, Itrim, livskvalitet, Matmissbruk, Mental träning, Motion, Uncategorized, vikt, Viktminskning

2 svar till “Vardagsmotion på radion

  1. Jag gillar flaskan det ser lite och behändig ut, minns du vars du köpt den och märket 🙂
    Tack för bra blogg och toppenbra bok

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s